Varmepumpe med installation | Egtved - Vejle - Kolding | El-Hjørnet
Varmepumper

Varmepumper med montering i Trekantområdet

Med en varmepumpe sparer du penge på varmeregningen, reducer Co2-udslippet og får et sundere indeklima

Overvejer du at investere i et nyt varmeanlæg til boligen eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en varmepumpe.

Uanset om du vælger en luft til luft, en luft til vand eller et jordvarmeanlæg, er det en energieffektiv løsning, der udnytter den naturlige energi. Trods varmepumpers el-forbrug er de stadig bedre for miljøet og billigere i drift end eksempelvis almindelig el-varme eller et oliefyr.

Her hos El-Hjørnet er vores KMO godkendte montører specialister i rådgivning og installation af varmepumper. Vi forhandler de kendte varmepumpemærker Panasonic og Daikin og vi giver gerne et godt tilbud! Kontakt os i dag på 75 55 35 65 eller skriv til os på mail@el-hjornet.dk – vi ser frem til at høre fra dig!

varmepumpe Egtved

Få et bedre indeklima med en varmepumpe

En varmepumpe er ikke alene til gavn for din økonomi – men også for dit indeklima. Med en luft til luft varmepumpe vil du nemlig få renset luften i rummet. De indbyggede partikelfiltre i varmepumpen sørger for at rense luften aktivt, hvilket resulterer i et bedre indeklima.

Hvor meget støjer en varmepumpe?

Vi bliver ofte spurgt om, hvor meget støj der kommer fra en varmepumpe? Det er naturligvis forskelligt fra model til model. Men vores generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine.

 

Om varmepumpetyper

En luft-luft varmepumpe er traditionelt blevet brugt mest i el-opvarmede sommerhuse, fordi den er billig i drift. En luft-luft varmepumpe er specielt velegnet til afgrænsede boligområder. Typen bruges derfor også som en supplerende

Varmepumpe
varmekilde til for eksempel tilbygninger i helårshuse, ligesom luft-luft varmepumper kan være gode til kunder, som ønsker at bruge varmepumpen til at køle i sommervarmen.

Luft-luft varmepumper fungerer ved, at de optager energien i udeluftens lave temperatur og afsætter energien ved en højere temperatur inde i huset. Luft-luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

KMO godkendte montører

Vi er eksperter i installation og montage af varmepumper og vores installatører er KMO godkendte. Vi forhandler højkvalitetsvarmepumper som Panasonic og Daikin.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning – kontakt os i dag 7555 3565 eller mail@el-hjornet.dk til en uforpligtende snak!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 13 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65