El-installationer | Egtved, Vejle, Kolding, Fredericia | đź“ž75 55 35 65

El-installationer Vejle, Kolding og Egtved

SmĂĄ og store el-installationer i Egtved, Kolding, Vejle og Fredericia

Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vi arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet, som en enkelt el-installatør kan løse, og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere i og omkring Kolding, Vejle og Fredericia-

El-Hjørnet løser alle dine el-opgaver med høj faglig stolthed – vi kører i Egtved, Vejle, Kolding og Fredericia – hele trekantomrĂĄdet – kontakt os pĂĄ đź“ž 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk. SĂĄ giver vi dig et uforpligtende tilbud pĂĄ dine el-opgave.

Vores el-installatørers kompetencer spænder bredt og hjælper private, erhvervs­ og offentlige kunder med bl.a.

El-installationer Egtved vejle Kolding fredericia

 

Lokal El-installatør i trekantområdet

Du har mĂĄske set vores orange biler rundt omkring i byerne Vejle, Kolding og Fredericia – vores elektrikere kører fra Egtved ud til hele trekantomrĂĄdet. Vi løser mange forskellige el-opgaver for bĂĄde privatkunder og erhvervskunder i lokalomrĂĄdet. Vi har bĂĄde faste serviceaftaler og hjælper privatkunder med alt fra TV til hvidevarer og hvidevareservice.

Vores mange år i branchen i trekantområdet er din garanti for høj faglighed og indsigt i nye metoder. Vi leverer altid el-installationer med kvalitets til en fornuftig pris. Det kan være at du som kunde har et ældre hus, hvor du ønsker at renovere alle el-installationer, og i den forbindelse ønsker en fast elektriker til udførelsen. Vi kører til Vejle, Kolding og Fredericia fra Egtved. Det kan også være store enterprise arbejde eller hus-elektriker for større virksomheder.

Som din lokale elektriker i Kolding, Vejle, Fredericia og Egtved kan alt næsten lade sig gøre. Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende på forhånd, så vi sammen kan gennemgå dit behov eller projekt. Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

Hos El-hjørnet i Egtved tager vi alle opgaver ind – så uanset om din opgave er stor eller lille så rykker vi ud – også hele døgnet rundt til Vejle, Kolding, Fredericia og Egtved!

 

El-installatør med døgnvagt – 24/7 året rundt i Kolding, Vejle og Fredericia

Hos El-hjørnet sidder vi klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation. Vi rykker ud med det samme, 24 timer i døgnet til vejle, Kolding, Fredericia fra Egtved.

Står du med pludselige problemer i el-installationerne, kan du altid ringe til vores døgnvagt telefon 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende i Vejle, Kolding, Fredericia og Egtved.

 

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 15 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65