Transientbeskyttelse - beskyt el-udstyr | Egtved, V. Nebel | El-Hjørnet ApS

Transientbeskyttelse

Beskyt dit hjem og virksomhedens elektronik mod lynnedslag

Hvis du oplever et lynnedslag i nærheden af dit hjem eller ved din virksomhed og de elektroniske systemer går ud, kan have store økonomiske omkostninger. Som autoriserede el-installatører ved vi, hvor vigtigt det er at have transientbeskyttelse installeret.

Kontakt os ☎️ 75 55 35 65 eller mail til os mail@el-hjornet.dk og vi kontakter dig snarest til en uforpligtende snak om transientbeskyttelse.

Du kan trygt ringe til El-Hjørnet i Vester Nebel og Egtved – vi har mange års erfaring med transientbeskyttelse og vi tilbyder professionel installation af transientbeskyttelse til virksomheder, private og offentlige kunder i hele Trekantsområdet i og mellem Kolding, Vejle og Fredericia.

 

Hvad er transientbeskyttelse?

Transientbeskyttelse installeres for at beskytte elektriske systemer og for at minimere skaderne ved:

  • Elektronik i udstyr
  • System nedbrud
  • Drift stop
  • Efterfølgende periodiske fejl

Når du har fået installeret transientbeskyttelse, sikrer du dig mod de voldsomme kræfter fra et indirekte lynnedslag. Risikoen for at blive påvirket af indirekte lyn er større end ved et direkte lynnedslag. Det betyder at et lyn, der slår ned 1-2 km væk faktisk kan ødelægge alt elektronik og alle maskiner.

Kontakt El-Hjørnet ApS ☎️ 75 55 35 65 – vi løser opgaver for en bred kundekreds i Egtved, Kolding, Vejle og Fredericia – ja det meste af Trekantsområdet.

 

Hvad kan der ske uden transientbeskyttelse?

Uden transientbeskyttelse vil der opstå en overspænding i installationen der beskadiger de elektriske enheder, hvis den overstiger enhedernes impulsholdespænding. Ved at anvende transientbeskyttelse begrænses overspændingen, da overspændingstransienter afledes sikkert og derved sikres installationerne.

Ifølge de nye el-regler fra 2019 er der krav om at der skal installeres transientbeskyttelse i følgende typer installationer til beskyttelse af

  • Menneskeliv
  • Offentlige serviceydelser
  • Kommercielle eller industrielle aktiviteter
  • Stort antal personer

Vil du beskytte dine el-apparater i hjemmet imod lyn?

Vi tilbyder forskellige løsninger til hjemmet i forhold til transientbeskyttelse alt efter, hvilken type el-tavle du har. Om det er det gammeldags HFI-relæ og det mere moderne og tidssvarende HPFI-relæ. Mange hjem har kun et HFI/HPFI relæ – og det gør faktisk at risikoen for overspænding er 25% større.

Det er vigtigt at få lavet et el-eftersyn af din autoriserede el-installatør for at få gennemgået dine el-installationer – kontakt El-Hjørnet 📞 75 55 35 65 eller mail til os mail@el-hjornet.dk og vi rådgiver dig om transientbeskyttelse og hvilken installation, der passer til dit hjem.

I 2019 vedtog man i Danmark en ny el-lov, hvor det netop er et krav at man får transientbeskyttelse, dog ikke i private hjem, men flere forsikringsselskaber anbefaler transientbeskyttelse.

transientbeskyttelse hjemme Egtved Vester Nebel

I de fleste private hjem finder man mange forskellige elektriske apparater, som vi er afhængig af fungerer – og det er meget ubehageligt når det tordner og man frygter for ens fjernsyn eller fryser. Mange har også installeret intelligente løsninger som fx. alarmsystemer og styring af lys og varme som skal køre uden nedbrud.

Ved du om dine installationer lever op til kravene? Mangler du transientbeskyttelse eller har du behov for udskiftning af eltavler? Så kontakt El-Hjørnet ApS 📞 75 55 35 65 – vi står altid klar med rådgivning – installation – service i Egtved, Kolding, Vejle og Fredericia – ja hele Trekantsområdet.

Beskyt din virksomhed ved lynnedslag

Hvis el-installationerne i din virksomhed ikke er beskyttet mod overspænding, er den sårbar. Overspænding fra lynnedslag kan risikere at ødelægge alt elektronisk udstyr og give permanente forringelser.

Hos El-Hjørnet i Egtved har vi mange års erfaring i at hjælpe virksomheder, produktioner, industri og serviceområder med transientbeskyttelse. Er du i tvivl om din virksomhed eller serviceområde har transientbeskyttelse, så kontakt os 📞 75 55 35 65 eller skriv til mail@el-hjornet.dk – og vi hjælper dig med at få et overblik over virksomhedens el-installationer.

Udover de direkte omkostninger ved synlige og usynlige skader på elektronisk udstyr, så kan omkostninger ved produktionsstop og datatab være endnu større .

Vidste du at et lynnedslag kan medføre skader på følsomt elektrisk udstyr helt op til 2 km fra nedslagsstedet? I de nye el-regler fra 2019 er transientbeskyttelse et lovkrav for virksomhederne at få installeret – derfor er det vigtigt at få tjekket jeres el-tavler og el-installationer af en autoriseret el-installatør.

Transientbeskyttelse Data-virksomhed Egtved Vester Nebel

Slip for strømnedbrud og mistet data i dit landbrug

Elektronisk udstyr og dataindsamling er en stor og integreret del af et moderne landbruget i den daglige drift. Desværre er hyppigheden af tordenvejr også steget markant gennem de seneste år – det skaber overspændingsskader og driftstop.

Kontakt El-Hjørnet 📞 75 55 35 65 eller skriv til os mail@el-hjornet.dk, så vi kan hjælpe dig med at installere transientbeskyttelse.

Produktionsstop og driftsforstyrrelser kan være en meget ødelæggende ting for et landbrug. Derfor er det vigtigt at sikre at elektroniske systemer hele tiden kører fejlfrit og at der ikke kommer nedbrud i systemerne grundet lynnedslag.

Transienter (overspænding på el-nettet) kan på splitsekunder ødelægge alt elektronisk udstyr og maskiner som kan give nedbrud og forringelser med store økonomiske konsekvenser for enhver produktion og data i landbrugsvirksomheden. Det kan være nedbrud i ventilationsanlæg, vandingssystemer, foderautomater, malkeanlæg, svagstrømsanlæg, signal- og datatransmissioner.

Transientbeskyttelse landbrug Egtved Vester Nebel

Det er vigtigt at tjekke op med dit forsikringsselskab, hvad de stiller af krav til transientbeskyttelse. El-Hjørnet har mange års erfaring indenfor transientbeskyttelse til landbruget i Vester Nebel, Egtved, Kolding, Vejle Fredericia.

Du er velkommen til at ringe til os 📞 75 55 35 65 eller skrive til os mail@el-hjornet.dk, så vi kan hjælpe dig med at installere transientbeskyttelse.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 13 =

Find os

Aftensang 24
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf. 75 55 35 65

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65