Netværksinstallation | Egtved - Vejle - Kolding | El-Hjørnet

Opsætning af netværk

Tilslutning og installation af netværksløsninger og access points

Mangler du hjælp til installation, konfiguration eller opsætning af trådløst (wireless) netværk og internet, kan El-Hjørnet professionelle installatører og IT-teknikere hjælpe med det hele.

Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk – vi står altid klar til at hjælpe dig med den nyeste viden indenfor opsætning af superhurtige netværksløsninger i trekantsområdet – fra Vejle til Fredericia, Kolding og Billund. Hos El-Hjørnet får du selvfølgelig et uforpligtende tilbud uanset opgavens omfang og art.

 

Netværket skal bare fungere!

Og det sørger El-Hjørnet for – i vores teknologiske samfund er stærke kommunikationsløsninger og netværksenheder ekstremt vigtige. Derfor skal enhver netværksløsning have et hurtigt og stabilt netværk, og det får du hos El-Hjørnet.

 

Datanetværk Egtved

Erfaren og effektiv netværks- og IT-support for private og erhverv

Vores teknikere og IT-eksperter har mange års erfaring med installation af netværksløsninger og IT-support for små og mellemstore virksomheder – og for mange private kunder.

Vi servicerer trekantsområdet – fra Vejle til Fredericia, Kolding og Billund, og vi giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud uanset opgavens omfang og art.

 

Opsætning og installation af trådløst netværk med access points

Et access point er en enhed, der normalt sidder inde i en router, men som også kan være en selvstændig enhed. Et access point sørger for trådløs kommunikation mellem forskellige enheder og selve netværket.

Det er en mere teknisk omgang at forklare, så lad os bare kalde det trådløst internet (Wifi), der dækker et større område – så er vi alle med på konceptet.

Vores dygtige IT-teknikere og installatører kan stå for installation og opsætning af et eller flere access points/ trådløst netværk, så alle lokaler er dækket ind, og du slipper selv for al besværet.

Vi står bl.a. for:

  • Etablering, konfiguration og opsætning af trådløse netværk – evt. med flere access points
  • Etablering og opsætning af fibernet (hvis tilgængeligt i området)
  • Fejlfinding på netværk og kommunikationsinstallationer
  • Opkobling og konfiguration af alt netværksudstyr og tilslutning af netværksenheder (computer, printer mv.)
  • Service og support på eksisterende netværk og installationer

 

Vedligehold eller fejlfinding

Skal du bruge hjælp til et netværks-problem, hvis eksempelvis dit trådløse netværk ikke virker, eller til andre IT-relaterede problemer, kommer vi gerne på besøg og yder teknisk fejlfinding, eller vi kan hjælpe via fjernsupport (fjernstyring af din computer/PC).

 

Vi skræddersyr netværksløsninger

Ingen virksomhed har de samme netværksbehov, når det gælder netværksinstallation og konfiguration. Derfor sørger vi selvfølgelig for at finde den mest optimale netværksløsning inden vi starter på installationen.

Er du interesseret i en serviceaftale, så tilpasser vi naturligvis også den, så den matcher dine ønsker.

 

Driftssikre netværksløsninger hos El-Hjørnet

Er du på udkig efter nyinstallation af en funktionel og stærk netværksløsning, eller skal den gamle opgraderes eller udskiftes, så er vi klar til at hjælpe. Vi har både kompetencerne og kapaciteten til at levere, montere og konfigurere mere omfattende løsninger, der sikrer dig de bedste konditioner inden for netværk.

Kontakt os uforpligtende på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk og hør om dine muligheder. Vi rådgiver, opsætter og servicerer hele trekantområdet – fra Vejle til Kolding, Fredericia og til Billund.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 5 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65