Belysning - få optimal belysning | Egtved - Vejle - Kolding | El-Hjørnet

Belysning

Belysning har stor betydning for indeklimaet – både i hjemmet og i virksomheden

Lad os skabe optimal belysning. Så du kan skabe bedre trivsel og stemning.

Hjemlig hygge og arbejdsglæde kommer ofte af det lys, du skaber. Lyset spiller en afgørende rolle, når det gælder menneskers trivsel. Det påvirker også din effektivitet, hvad end det er hjemme i din bolig, i institutionen eller i virksomheden. Både den måde lyset fungerer på og installationen i praksis, har betydning for dit indeklima.

El-Hjørnet er eksperter i at rådgive om god belysning i Egtved, Vejle, Kolding og Fredericia – hele trekantsområdet. Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk. Så hjælper vi dig med at skabe den rette belysning.

 

Optimale lysforhold og energibesparende belysning

Vores el-installatører hjælper dig gerne med at skabe perfekte lysforhold og samtidig at opnå et lavere elforbrug. Uanset om du har brug for hjælp til en lampe, der skal hænges op i din bolig eller en komplet belysningsløsning på kontoret, kan vi hjælpe dig.

Med baggrund i vores viden og de mange forskellige belysningsopgaver, vi har løst, deler vi gerne ud af vores erfaring.

Belysning til boligen


Belysning til arbejdspladsen

  • Kontorbelysning – f.eks. dagslysstyring samt lysdæmpere
  • Industribelysning der er tilpasset den givne proces
  • Butiksbelysning, så dine varer præsenterer sig godt
  • Lysstyring og intelligent belysning
  • Udvendig belysning
Belysning Vejle

Intelligent belysning

Er du på udkig efter en belysningsløsning? Så skal du måske overveje intelligent belysning. Med intelligent belysning kan du nemlig sænke dit elforbrug markant og samtidig skabe de perfekte lysforhold.

Vi hjælper dig gerne med at revolutionere måden, du bruger strøm på. Mulighederne med intelligent belysning er mange – med få klik på telefonen kan du nemlig indstille belysningen ud fra forskellige scenarier. Du kan blandt andet forprogrammere lysscener, opsætte feriestyring og arbejde med præventiv belysning.

LED belysning

LED-belysning – energioptimering på en nem måde

Hvis du vælger at skifte dine gamle lyskilder ud med LED-belysning, kan du se frem til store besparelser – helt op til 90%. LED-lyskilder fås i mange forskellige former og har forskellige installationsmuligheder.

El-Hjørnet er specialister i opsætning og montering af LED-belysning – kontakt os 75 55 35 65 eller på mail@el-hjornet.dk og få et uforpligtende tilbud på montering af LED-belysning.

Vi dækker hele Trekantområdet med autoriseret opsætning og installation af LED belysning – fra Fredericia til Vejle, Kolding og helt til Billund.

Vi hjælper både private kunder og virksomheder til at finde den helt rette LED-løsning, så uanset om du ønsker et tilbud eller bare vil have svar på spørgsmål – alt sammen helt uforpligtende.

Læs mere om LED-belysning

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 7 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65