LED belysning - spar på strømmen | Egtved - Vejle - Fredericia

LED belysning til hele Trekantsområdet

LED belysning kan du få i utroligt mange forskellige former og med mange forskellige installationsmuligheder. Hvad enten du søger rådgivning om dine muligheder og de forskellige løsninger inden for LED lys, eller du allerede ved, præcist hvad du ønsker, så er du kommet til rette sted.

Her hos EL-HJØRNET i Egtved er vores LED-belysningseksperter og el-installatører klar til at rykke ud med dels rådgivning om energioptimering med LED-belysning og dels med opsætning og montering af LED.

Kontakt El-Hjørnet på 📞 75 55 35 65 eller på mail@el-hjornet.dk og få et uforpligtende tilbud på montering af LED-belysning.

Vi opsætter LED-belysning i hele Trekantsområdet  – fra Fredericia til Vejle, Kolding og helt til Billund. Vi hjælper både private kunder og virksomheder til at finde den helt rette LED-løsning, så uanset om du ønsker et tilbud eller bare vil have svar på spørgsmål – alt sammen helt uforpligtende.

LED lys er de mest energibesparende lyskilder, og du kan faktisk spare helt op til 90% på din elregning, i forhold til elforbruget på lyskilder som halogenspots, lysstofrør, sparepærer osv.

Læs mere om hvordan El-Hjørnet har installeret LED-belysning i Røde Kors-butikken i Egtved med store besparelser som gevinst.

 

Hvorfor skifte til LED?

Der er væsentlige fordele ved at skifte de gamle lyskilder som halogenspots, traditionelle pærer og lysstofrør ud med LED:

  • LED lever i mellem 20 og 25.000 timer (5 til 45 gange længere end standard lyskilder)
  • Strømforbruget reduceres – op til 90% mindre forbrug
  • Belysningen bliver mere behagelig (lysdæmpere gør selvfølgelig, at du selv bestemmer over lysstyrken)
  • Du undgår Infrarød og UV-stråling
  • De indeholder ikke kviksølv (som mange standardpærer gør)
  • Brandfaren forsvinder, for LED varmes ikke så meget op
  • Der er ingen opstartstid = lyset tændes på fuld styrke (modsat sparepærer)

LED lyskilder tjener sig hjem igen meget hurtigt, så din investering er yderst rentabel, for ikke at glemme miljørigtig.

 

Belysning til virksomheder, skoler og institutioner

Især virksomheder og offentlige institutioner kan se store besparelser på strømforbruget og driftsbudgettet, når der udskiftes til LED lys. Det har også Energistyrelsen fået øjnene op for.

Styrelsen har lige nu stort fokus på små og mellemstore virksomheder, som med stor fordel, kan skifte lyskilderne ud til LED. Se mere om Energistyrelsens kampagne for LED her. 

Her hos EL-HJØRNET har vi mange års erfaring med at finde de mest optimale løsninger, uanset størrelsen på institutionen, virksomheden eller fabrikken, og vi er helt på forkant med de nyeste og mest energieffektive LED-løsninger på markedet.

 

Belysning med LED til din bolig

Mangler du lys til køkkenet, stuen, badeværelset, børneværelset, gangen, soveværelset eller andre steder, så er vi klar til at hjælpe med opsætning og installation.

Vi har mange års erfaring med installation af bl.a. indbygnings-spots, LED downlights, bånd, skinner og paneler i alle typer boliger. Er du i tvivl om, hvilken løsning der egner sig bedst til de forskellige rum, så kan vi vejlede dig, så du får et helt perfekt resultat.

Vi tilbyder også installation af alle typer af lysstyringer med eksempelvis lyssensorer og dagslysfølere. De intelligente lysløsninger er både med til at spare energi, og samtidig findes der eksempelvis apps, så du kan styre og overvåge lyset fra din mobiltelefon.

Er du på udkig efter udendørsbelysning, så kan vi selvfølgelig også hjælpe.

 

Hvor meget kan man konkret spare på LED?

Her er et lille regnestykke:

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 2 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65