All-Inclusive TV | Professionel elektriker i Egtved | Trekantsområdet

All-Inclusive – vi kører først når det virker!

Rådgivning, salg, levering, montering og installation af dit TV

 

Hos El-hjørnet i Egtved har vi noget vi kalder All-Inclusive når det kommer til TV. Det betyder at du blot skal tage stilling til, hvilket TV du skal have. Dette hjælper vi selvfølgelig også med, da vi har mange års erfaring i Radio/TV branchen.

Skal vi hjælpe dig – kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk – vi står altid klar til at hjælpe dig. Vi finder det helt rigtig TV og udstyr til dig – til den bedste pris.

Vi hjælper alt fra privatkunder til erhvervslivet i forhold til boligforeninger, virksomheder og campingpladser. Læs blandt andet omkring Randbøldal Camping 

 

TV-pakke ALL-INCLUSIVE køb i shop her
Rådgivning og salg af TV

Rådgivning og salg af TV

Når man er på udkig efter et nyt TV til stuen, soveværelset eller børneværelset er der mange ting man bør overveje. Her r det vigtigt at afstanden fra sofa/seng til fjernsynet er korrekt for at få mest udbytte ud af sit TV. Mange tænker jo større jo bedre – og det er da også fedt med et stort TV. Men det er en god ide at overveje rummet og se om den ønskede størrelse passer til væggen og afstanden, hvor fjernsynet skal ses fra.

Hos El-Hjørnet i Egtved har vi mange års erfaringer med netop rådgivning og salg i forhold til hvilket TV man bør købe og samtidig placeringen af fjernsynet. Alt afhængig om det skal monteres på væggen eller placeres på en fod så ved vi hvilken vægbeslag eller fod du skal bruge. Hos os er du vigtig og derfor er vi stolte af vores servicekoncept – All-Inclusive.

Skal vi hjælpe dig – kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

Levering og bortskaffelse af dit TV

Vi ved at for mange kan det være besværligt at få transporteret sit nye fjernsyn hjem. I All-inclusive pakken har vi både levering af dit nye TV og bortskaffelse af dit gamle.

Det betyder at når du er klar, så kommer vi med fjernsynet og går ikke før det hele spiller. Hvis du har behov for det så tager vi gerne dit gamle tv med retur.
Vi sørger altid for at rydde pænt op inden vi går, så du ikke skal stå med noget.

Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

Levering og bortskaffelse af TV
Montering og Installation af TV

Montering og installation af dit TV

For os er det vigtig at du kommer godt fra starten med dit nye TV. I vores All-Inclusive pakke følger der montering og installation af dit nye TV med.
Det er her – at det går op i en højre enhed – for vi kender produkterne, vi ved hvordan vi skal montere vægbeslaget og vi ved hvordan vi skal trække den korrekte strøm så det hele passer sammen og ser pænt ud bagved. Det er her vi har en fordel ved at være elektriker – da vi hurtigt og nemt at få det monteret. Vi har altid kabelskinner og kabelskjuler i bilen, så vi sikre det pæneste og mest optimale resultat af dit nye TV. Vi sikre at alle tilslutninger er korrekt også i forhold til antennen.

Når først dit TV er monteret, så indstiller vi kanalerne, som du ønsker det og opsætter det med internet og apps, hvis du har det. Vi guider dig igennem brugen af dit nye TV, så nå vi er færdige er du tryg og tilfreds med dit nye TV.

Vi går ikke før det virker ! Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

All-Inclusive

Rådgivning TV
Levering af TV
Montering TV
Installation af TV
bortanskaffelse af TV

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 8 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65