WiFi - opsætning af stabilt og lynhurtig WiFi | Trekantsområdet | El-Hjørnet

Opsætning af stabil og lynhurtig WiFi

Er du også træt af en langsom og ustabil forbindelse?

Har du brug for hjælp og vejledning i forbindelse med installation, konfiguration eller opsætning af WiFi derhjemme?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk, så hjælper vores professionelle installatører dig og din familie.

 

Internettet i dag

Alle er i dag, mere eller mindre, i berøring med internettet og bruger systemer i dagligdagen, som er uundværlige. Derfor ved vi også her ved El-Hjørnet, hvor ekstremt vigtigt det er, at internettet fungerer optimalt og pålideligt, når man skal bruge det.

Vores teknikere har mange års erfaring med opsætning af WiFi i private hjem, hvor vi sikrer at netværket er yderst stabilt og hurtigt. Vi servicerer hele trekantområdet og vi giver meget gerne et uforpligtende tilbud på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

Ét netværk – mange enheder

Hos El-Hjørnet ved vi, at det er forventet, at WiFi i hjemmet kan bære og holde til at have flere enheder kørende på samme tid, men af forskellig årsager, f.eks. spil på computeren (uden afbrydelser), Netflix på TV’et, surfing på iPad’en, lyd- og stereosystemer og dertil også et par håndfulde mobiltelefoner samt måske en Google Home.

Derfor er det super vigtigt og nødvendigt at opsætningen af WiFi i hjemmet af stabilt og hurtigt, så I eksempelvis ikke får afbrydelser, dårligere billedkvalitet eller ingen internet overhovedet!

Hvis I døjer med disse problemer i dag, så står vi klar til at hjælpe jer af med det gennem vores professionelle teknikere og installatører. Få hjælp til jeres WiFi, uanset art og omfang, på
📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

enheder

Vi er eksperter

Hos El-Hjørnet sætter vores eksperter inden for opsætning af WiFi stor ære i at udføre arbejdet med særdeles høj kvalitet og ekstrem god service. Derfor garanterer vi, at vi ikke kører før det virker.

Du kan roligt kontakte os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk for et ganske uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Vi tilbyder:

  • Etablering, konfiguration og opsætning af trådløse netværk – evt. med flere access points, hvis I f.eks. har et større hus.
  • Etablering og opsætning af fibernet (hvis tilgængeligt i området).
  • Opkobling og konfiguration af alt netværksudstyr og tilslutning af netværksenheder (computer, printer mv.)
  • Service og support på eksisterende netværk og installationer.

For mere kontakt El-Hjørnet på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

WiFi

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 5 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65