Showroom og værksted TV opsætning | Parabol og antenne | Reperation

Showroom og værksted i Vester Nebel

Karsten er her stadig: Nu blot med ny base

 

Hos El-Hjørnet i Egtved har vi showroom og værksted. Her kan man få service og tekniske hjælp til TV, radio, paraboler, antenne, Internet, musikanlæg – og meget mere. 

Vester Nebel/Egtved: Mange i og omkring Egtved kender sikkert til Karsten Antonsen, der gennem mange år har været byens ekspert udi alle former for tekniske finurligheder med blandt andet tv, radio, paraboler, antenne, Internet, musikanlæg – og meget mere til.

Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk – eller mød op på adressen Bavnehøj 215 – 6040 Egtved. 

Gennem flere år har Karsten Antonsen, haft base på Aftensang i Egtved, ejet af El-hjørnet ved Henrik Gade. Men for at samle det hele et sted, er værksted og showroom nu flyttet ind og er blevet en integreret del af El-Hjørnets domicil på Bavnehøj i Vester Nebel.

 

Find vej til vores nye showroom og værksted

Showroom-værksted El-installatør Egtved

Showroom og værksted

Stadig samme muligheder

Egtved-egnens egen alt-mulig-tekniker og servicemontør, Karsten Antonsen, der nu har base i Vester Nebel, ændrer intet ved kundernes muligheder.

– Vi har fået indrettet et flot showroom her i Vester Nebel, og det betyder, at folk kan komme forbi og få råd og vejledning i forhold til for eksempel valg af nyt tv-apparat, lyder det fra Karsten Antonsen.

Han forklarer videre, at han oplever, at mange kunder stadig efterspørger og gerne vil betale for de gode helhedsløsninger med både kvalitetsapparater, rådgivning, opsætning og servicering. ➡️  Se vores all-inclusive TV løsning 

El-hjørnet sætter pris på, at stadig kan tilbyde noget andet, end hvad de fleste kan tilbyde i dag.

Der er også et rigtigt godt værksted, hvor Karsten blandt andet kan reparere apparaterne og har et lager, hvor han har en masse reservedele – så du som kunde, hurtigt kan få repareret dine løsninger. 

Vi hjælper med det hele

Uanset om der skal ryddes op i kablerne, apparater skal installeres eller internet-routere skal opsættes og forbindes. Det kan også være at antenneanlægget eller parabolen driller eller fladskærme og streamingsprodukter skal indstilles.

Skal der monteres en flot panelvæg, hvor blandt andet ledninger og al anden teknik kan skjules bag, så kan vi hos El-hjørnet klare det hele. Karsten har mange års erfaring og ved hvad han laver.

 

Uanset om det er stort eller småt, så kan vi altid hjælpe og du ringer bare på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk.

Og hvis der er noget som kræver ekstra ekspertise eller håndværk, så sørger vi for at kontakte mine samarbejdspartnere og at tingene dermed bliver gjort.

Som kunde skal du ikke tænke på noget. Vi står for det hele.

“Jeg kører når det virker”. Det har været vores motto længe – og det er vi stolte af, så vi sikre at du som kunde er tilfreds.

 

Service og montørarbejde for erhvervskunder

Ud over at servicere privatkunder, yder El-Hjørnets Karsten Antonsen også service og montørarbejde for erhvervskunder. Blandt andet har han opsat hundredvis af tv-apparater i værelserne på Legoland Castle Hotel.

Udover TV, så favner El-Hjørnet bredt. Vi hjælper vi også med installation og service i forhold til varmepumper. 

Fordelen ved at have det hele under et tag, gør at vi kan have alle kompetencerne i spil. Det betyder at du som kunde, får mange flere fordele – og en service der er altid er i top. Vi går ind for kvalitet og det er vigtigt for os at kunne hjælpen dig som kunde hurtigt med den rigtige løsning.

Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

14 + 13 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65