Vi tilbyder

Træk din håndværker fra i skat!

Der stadig kan fratrækkes op til 6.000 kr. for udgifter til hjælp i hus og have og op til 12.000 kr. for udgifter til håndværkerbistand til istandsættelse af boligen med videre. 

Termografi – termografering af el-tavler

El-Hjørnet udfører termografi af el-tavler for erhverv og industrivirksomheder, landbrug, offentlige institutioner og private. El-Hjørnet er godkendt til el-termografering af DBI.

Varmepumper med montering i Trekantområdet

Overvejer du at investere i et nyt varmeanlæg til boligen eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en varmepumpe. Kontakt os for at høre om fordelene!

Alt inden for el-installation

Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vi arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere.

Opsætning af netværk

Mangler du hjælp til installation, konfiguration eller opsætning af trådløst (wireless) netværk og internet, kan El-Hjørnet professionelle installatører og IT-teknikere hjælpe med det hele.

IT- og dataløsninger

Handler det om IT og data, kan du trygt kontakte EL-Hjørnet i Egtved. Som en del af TS-gruppe, har vi den specialviden, der skal til for at løse opgaven – uanset hvad det drejer sig om

Få en professionel overvågningsløsning

Videoovervågning installeret af aut. installatører – El-Hjørnet sætter overvågningsløsninger op for private og erhverv i trekantområdet.

Ladestander til din elbil

Når først du har truffet valget at investere i en elbil og at køre grønt og miljøvenligt, skal det være nemt for dig. Du kan oplade elbilen hjemme eller fx i sommerhuset med en af El-Hjørnets ladestandere – et tidsbesparende alternativ, så du ikke skal lede efter en ladestander væk fra hjemmet.