Vi tilbyder

Alt inden for el-installation

Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vi arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere.

Termografi – termografering af el-tavler

El-Hjørnet udfører termografi af el-tavler for erhverv og industrivirksomheder, landbrug, offentlige institutioner og private. El-Hjørnet er godkendt til el-termografering af DBI.

Varmepumper med montering i Trekantområdet

Overvejer du at investere i et nyt varmeanlæg til boligen eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en varmepumpe. Kontakt os for at høre om fordelene!

Opsætning af netværk

Mangler du hjælp til installation, konfiguration eller opsætning af trådløst (wireless) netværk og internet, kan El-Hjørnet professionelle installatører og IT-teknikere hjælpe med det hele.

IT- og dataløsninger

Handler det om IT og data, kan du trygt kontakte EL-Hjørnet i Egtved. Som en del af TS-gruppe, har vi den specialviden, der skal til for at løse opgaven – uanset hvad det drejer sig om

Få en professionel overvågningsløsning

Videoovervågning installeret af aut. installatører – El-Hjørnet sætter overvågningsløsninger op for private og erhverv i trekantområdet.

Ladestander til din elbil

Når først du har truffet valget at investere i en elbil og at køre grønt og miljøvenligt, skal det være nemt for dig. Du kan oplade elbilen hjemme eller fx i sommerhuset med en af El-Hjørnets ladestandere – et tidsbesparende alternativ, så du ikke skal lede efter en ladestander væk fra hjemmet.

Transientbeskyttelse lyn Vester Nebel Egtved Kolding Vejle Fredericia

Transientbeskyttelse – beskyt dig mod lynnedslag

Hvis du oplever et lynnedslag i nærheden af dit hjem eller ved din virksomhed og de elektroniske systemer går ud, kan have store økonomiske omkostninger. Som autoriserede el-installatører ved vi, hvor vigtigt det er at have transientbeskyttelse installeret.

Træk din håndværker fra i skat!

Der stadig kan fratrækkes op til 6.000 kr. for udgifter til hjælp i hus og have og op til 12.000 kr. for udgifter til håndværkerbistand til istandsættelse af boligen med videre.