Om os | Elektriker Vester Nebel og Egtved | El-Hjørnet

Om El-Hjørnet ApS

Hos El-Hjørnet i Vester Nebel og Egtved tilbyder vi professionel el­installation og gode energiløsninger til virksomheder, private og offentlige kunder i hele Trekantsområdet i og mellem Kolding, Vejle og Fredericia.

Vi har mange års erfaring i elektriker­faget og huser brede kompetencer, hvilket sikrer at vi kan tilbyde vores kunder den bedste løsning uanset opgavens størrelse og art.

Skal du bruge en elektriker i Vejle, Kolding eller Fredericia – så kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

Gruppebillede af El-Hjørnet teamet
 

Vores el-installatørers kompetencer spænder bredt og hjælper private, erhvervs­ og offentlige kunder med bl.a.

 

Vi skaber gode kunderelationer

Alle vores medarbejdere er engagerede og yder altid en god service i byerne Vejle, Kolding, Fredericia og Egtved. Vi lægger meget vægt på at have nogle gode relationer til alle vores kunder, og har derfor mange langvarige kunderelationer. Dit behov er udgangspunktet for vores arbejde, og vi tager os god tid til rådgivning og vejledning, inden vi påbegynder arbejdet.

Vi ser os selv som gæster i dit hjem og rydder selvfølgelig pænt op efter os, når vi er færdige med en opgave. Og så kan du være sikker på, at vi overholder de aftaler, vi laver med dig.

Skal du bruge en elektriker i Vejle, Kolding eller Fredericia – så kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

 

Vi dækker hele Trekantsområdet omkring Kolding, Vejle og Fredericia

El-Hjørnets to afdelinger i hhv. Vester Nebel og Egtved er vores baser det er her, vi har kontor, værksted og lager, og vi har rigtig gode relationer til lokalsamfundet. Ud over vores lokale kundekreds kører vi ud til faste kunder i hele Trekantsområdet og løser opgaver i f.eks. Kolding, Vejle og Fredericia.

I El-Hjørnet finder du også alt inden for elektronik og hvidevarer. Vi forhandler mærker som Loewe, Panasonic, Yamaha, Bosch, Siemens og AEG og har et stort udvalg af fjernsyn, radioer, højtalere, computere, varmepumper, hvidevarer og el-artikler.

Har du brug for montering, installation eller opsætning, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig, ligesom vores eget serviceværksted er gearet til reparationer, fejlfinding og vedligeholdelse af eksempelvis hvidevarer, antenne og parabol samt WiFi.

Skal du bruge en elektriker i Vejle, Kolding eller Fredericia – så kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

 

El-Hjørnets kvalitetspolitik

Det er El-Hjørnets kvalitetspolitik at udføre kvalitetsbetonede arbejder på alle El-Hjørnets forretningsområder og at kundeaftaler skal være klare, entydige og overholdes. Det er El-Hjørnets kvalitetspolitik at udføre alle arbejder på et højt fagligt niveau og sikkerhedsmæssigt forsvarligt i henhold til gældende lovgivning og forskrifter.

Det er El-Hjørnets kvalitetspolitik at alle skal medvirke til at sikre kvaliteten af det udførte arbejde. Alle i virksomheden er derfor forpligtede til at påpege og indberette kvalitetsmæssige mangler.

Det er den enkeltes pligt at være fortrolig med og overholde de bestemmelser og retningslinjer som virksomheden har fastsat i forhold til kvaliteten.

Ved opstilling af målbare kvalitetsmål vil virksomheden sikre en løbende forbedring af kvalitetsledelsessystemets effektivitet.

Kvalitetspolitikken omfatter alle aktiviteter der har betydning for kvaliteten af det arbejde, som virksomheden udfører.

 

Mission

Professionelle el-installationer og energiløsninger til virksomheder, private og offentlige kunder.

 

Værdier

Vores engagerede medarbejdere bestræber sig på at yde en god service og en troværdig rådgivning – hver gang. Gennem tilfredse medarbejdere, der fokuserer på kundens behov, skaber vi langvarige kunderelationer.

 

Kontakt El-Hjørnet

Vi sætter altid vores kunder i centrum og er klar til at løse din el­-opgave 24 timer i døgnet. Ring til os eller send en mail, så finder vi sammen ud af, hvordan du kan få den bedste el-løsning til dit behov.

Tlf.:  75 55 35 65

Mail:  mail@el-­hjornet.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 8 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65