Montering af antenne og parabol - El-hjørnet | Elektriker Trekantområdet

Montering af antenne og parabol af professionel montør

Har du brug for hjælp og vejledning om dit antenneproblem er du velkommen til at kontakte El-Hjørnet på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk – vi kører ud fra Egtved til hele trekantsområdet i Kolding, Vejle og Fredericia.

Vores montører har det rigtige måleudstyr, uanset om der skal opsættes ny antenne eller parabol, eller hvis der skal fejlsøges på dit antennesignal. Vi står klar til at hjælpe dig og vi kører først når det hele virker. Vi har mange års erfaring i antenneopsætning og montering af parabol – og hos os er du i sikre hænder.

parabolopsætning El-Hjørnet

Antenneopsætning

Få vores professionelle montører til at opsætte din nye antenne eller parabol. Det er ikke altid det nemmeste, hvis der enten skal udskiftes eller opsættes en hel ny parabol eller antenne. Vi har mange års erfaring og ved, hvad vi laver – vi har altid vores biler fyldt op med udstyr, så vi hurtigt, nemt og sikkert kan give dig muligheden for at se fjernsyn igen. Vi kører først når det virker.
Når man opsætter antenner er der flere ting man skal være opmærksom på – det er blandt andet vinkler og retninger. En antenne skal nøje justeres så den passer til de kanaler du vil modtage. Dette er ikke nemt at gøre selv, hvis man ingen erfaring har. Vores erfaren og professionel montør ved lige hvad han laver, og derfor kan han hurtigt indstille den.

Er man plaget af mange fugle eller duer – så tilbyder vi også duebeskyttelse, så de ikke kommer til at genere signalet.

Skal vi hjælpe dig – kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

Antenneopsætning

Er der flere fjernsyn i huset, som skal modtage signalet fra antennen, så skal der opsættes flere antennedåser, vi har altid ekstra i bilen, men det er en god ide på forhånd at infomere os, om hvor mange TV i har i husstanden som skal modtage signal.

Problemer med nuværende antenneløsning

Problemer med eksisterende antenneløsning kan skyldes mange ting. Det kan være gamle kabler, dårlige samlinger eller måske en defekt forstærker eller filter.

Vi kommer gerne ud og kigger, for at se om det er noget vi kan løse på stedet for jer, inden I selv begynder at gå i gang.

I mange huse er installationerne gamle, og i dag stilles der højere krav til at en installation er ”HF-tæt”. Dvs. at der ikke kan komme andre signaler ind i anlægget. Det kan f.eks. være fra en mobilmast eller lign.

Det kan derfor være nødvendigt at skifte hele eller dele af installationen for at få et ordentligt signal. Vi kan fejlsøge og opgradere din antenne installation på stedet, da vi altid har udstyr i bilen.

Kontakt os på 📞75 55 35 65 vi kører fra Egtved til hele trekantsområdet i Kolding, Vejle og Fredericia.

 

Vi har et stort udvalg af antenner

Hvis du har problemer med at modtage TV- signalet efter diverse kanalomlægninger, har vi en fast pris på undersøgelse af dit antenneanlæg og afgivelse af tilbud på fejlretning kr. 499,-

Ønsker du at skifte til anden TV-udbyder, så kan vi anbefale dig Canal digital – da vi i mange år, har haft et rigtig godt samarbejde med dem.

Kontakt os på 📞75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk skriv til os på og du hører fra os snarest.

opsætning af antenne

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 9 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65