El-eftersyn | Egtved - Vejle - Kolding | Få et gratis tilbud | El-hjørnet

El-eftersyn i trekantsområdet – Fredericia, Vejle og Kolding

Hos El-hjørnet i Egtved tilbyder vi forbindelse med fraflytning eller tilflytning et professionelt og grundigt el-eftersyn af enhver el-installationer på ejendommen. Vi står altid klar til at hjælpe –  kontakt os på telefon 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

 

Det lovpligtige el-eftersyn

Som en del af huseftersynsordningen indgår et lovpligtigt el-eftersyn.

Ved ejerskifte af villaer – hvor der er tale om ejerskifteforsikring – er det lovpligtigt at få foretaget et el-eftersyn. Dette er med til at beskytte både køber og sælger mod problemer ved eventuelle mangler.​

Vores autoriseret el-installatør gennemgår boligens installationer, og efterfølgende udarbejder vi en el-eftersynsrapport med billeder af fejl og mangler, så både køber og sælger får vished for boligens tilstand og hvilke forhold, der eventuelt skal udbedres.

Grundigt el-eftersyn i høj kvalitet

Hos El-hjørnet i Egtved, kan du trygt stole på at du får en professionel elektriker og el-installatør, som udfører et grundigt el-eftersyn af høj kvalitet, der lever op til alle lovpligtige krav. Vi laver el-eftersyn i hele trekantsområdet – Fredericia, Vejle og Kolding.

Vi har snart 50 års erfaring og vi har hjulpet mange virksomheder, boligforeninger og langbruget igennem tiden og vores erfaring inden for feltet er ydermere din garanti for, at arbejdet altid udført korrekt.

 

Boligforeninger, institutioner eller virksomheder

El-eftersyn udføres også i forbindelse med skift af ejer uanset om det er butik, lager eller andet erhvervsmål. Det er vigtig at sikre, både som køber og sælger, at der ikke er nogle fejl og mangler ved skiftet – derfor kan du trygt kontakte El-hjørnet i Egtved. Vi udfører med stor erfaring el-eftersyn og efterfølgende udbedre eventuelle fejl og mangler.

Har man en boligforening eller institutioner, hvor man gerne vil sikre, at der ikke er ulovlige installationer, så kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk og så kan vi sammen gennemgå jeres behov.

 

El-eftersyn indenfor landbruget

En brand er alt overødelæggende især indenfor landbruget – og gamle installationer eller ulovlige installationer kan være med til at forsikringsselskaberne ikke vil udbetale erstatning, hvis uheldet skulle være ude. Derfor er det en god med regelmæssige el-eftersyn, så man sikre at der ikke opstår brand eller driftstop grundet fejl på installationerne. Vi har stor erfaring med el-installationer indenfor landbruget, du vil derfor altid modtage en el-eftersynsrapport og et tilbud på at udbedre eventuelle fejl og mangler.

 

Kontakt os og få yderligere information om et Installationseftersyn

Har du spørgsmål til installationseftersyn, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 14 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65