Sikring og overvågning | Egtved - Trekantsområdet | El-Hjørnet

Sikring og overvågning – mere sikkerhed – større tryghed

Overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik er alt sammen sikkerhedsløsninger der giver tryghed i hverdagen.

Hos EL-Hjørnet i Egtved servicerer vi private, erhverv, landbrug og industri i Egtved, Vejle, Kolding, og Fredericia og resten af Trekantsområdet.

Har du brug for at sikre dit hus eller din virksomhed? Kontakt os i dag på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk så finder vi sammen en løsning der passer til dit behov. Vi står for rådgivning, installation og service.

 

Specialister i sikkerhedsløsninger

Vi er specialiserede i sikring og overvågning. Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.

Sikkerhedløsninger

Alt fra et overvågningskamera til alarmsystemer

El-Hjørnet tilbyder for eksempel

Mulighederne for sikring og overvågning er mange og vi har installatører over hele landet, der har de nødvendige kompetencer til at installere løsninger inden for sikkerhed og overvågning.

Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

 

Få tryghed 24/7 med en tyverisikring (tyverialarm)

Du eller din virksomhed får forhåbentlig aldrig brug for en tyverialarm. Men hellere forebygge end helbrede. I nogle tilfælde vil en alarm nemlig holde ubudne gæster væk. Skulle uheldet være ude, vil du typisk også opleve, at en tyverialarm gør papirarbejdet med forsikringen nemmere.

Overvejer du at tyverisikre dit hjem eller din virksomhed? Så hjælper vi dig gerne med alt fra rådgivning til installation. Vi har stor erfaring med at installere tyverialarmer og alarmsystemer. Samtidig er vores kendskab til markedet og til de forskellige alarmsystemer stort.

 

Videoovervågning til private og virksomheder

Videoovervågning er ikke længere forbeholdt banker og butikker. Overvågningskameraer er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt. Vi ser at flere og flere virksomheder og private hjem, har taget videoovervågning i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner.

Vi tilbyder dig rådgivning og installation af videoovervågning. Og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område.

Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

Sikkerhed med intelligent styring

Du har mulighed for at vælge en sikkerhedsløsning med intelligent styring, hvis du vil have fuld kontrol. En sikkerhedsløsning, hvor du for eksempel via web eller telefon kan overvåge situationen. Hvor du fra din digitale enhed kan tænde og slukke for temperaturen hjemmefra, lukke folk ind, se hvem der lusker omkring og modtage en sms, hvis der er brud på et vandrør, brand eller indbrudsforsøg.

Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 10 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65