Nybyg og renovering | Egtved - Vejle - Kolding | El-Hjørnet

Nybyg og renovering

Nybyggeri og renovering med intelligente installationer

Vi kan ikke tage beslutningen for dig, om du skal bygge nyt eller renovere dit nuværende hus. Det kræver mange overvejelser og økonomi. Det handler i sidste ende om, hvad der giver mest mening i forhold til det udgangspunkt man har. Men uanset hvad du vælger – så kan vi hos El-hjørnet i hjælpe dig, vi kører fra Egtved til Vejle, Kolding og Fredericia.

Skal du til at bygge nyt eller renovere ældre bygninger, bør du være helt opdateret med de muligheder der er ifht intelligente løsninger, så dit hus eller bygning bliver moderne og energieffektiv og udnytter energibesparende teknologi.

El-Hjørnet er altid opdateret på de nyeste teknologiske muligheder – kontakt os på 📞 75 55 35 65 og hør mere om, hvad den nyeste teknologi byder på af muligheder for dig.

Nybyg og renovering

El-Hjørnets veluddannede el-installatører vil gennem en uforpligtende snak med dig sørge for at give dig et komplet indblik i de mest energioptimerende og moderne el-installationer – også når det gælder valg af LED-belysning.

Vi renoverer lejligheder, huse og boligforeninger i Trekantområdet

Uanset om du er privat, udlejer eller en ejerforening så kan vi hjælpe dig. Vi laver både nybyg og renovering til lejligheder, huse, boligforeninger og enterprise. Der kan være mange ting man skal tage beslutninger omkring i en op renoveringsproces. For de fleste vil man gerne hurtigt ind i huset ellers bor man stadig i det mens renoveringen er i gang. Derfor ved vi også at det kan virke helt uoverskueligt – og det er her vi hos El-Hjørnet kan hjælpe. Vi står for rådgivning og udførelsen – vi koordinere med de andre håndværker og får det tilpasset så det passer ind i jeres renoveringsprojekt. Vi kører fra Egtved til Vejle, Kolding og Fredericia – hele Trekantområdet.

Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk så hjælper vi dig i gang.

Nybyggeri for private og erhverv

Skal du have bygget et parcelhus? En tilbygning? Eller måske have opført et mindre erhvervsbyggeri? Så står vi klar i Egtved til at køre ud til Vejle, Kolding, Fredericia – hele Trekantområdet.

Ønsker du derfor at samarbejde med en aut. el-installatør, der udfører opgaver på baggrund af mange års erfaring, men som også gennem tiden har oparbejdet en bredt faglig kompetente indenfor nybyggeri.

Skal vi tage hånd om dit nybyggeri?

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om hele processen, når du benytter os til nybyggeri, sidder vi klar til en snak med dig. Du kan både ringe til os direkte på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

Vi ser frem til at tage en snak med dig om nybyggeri, og de muligheder der er med os som aut. el-installatør. Vi er din elektriker i Egtved, Vejle, Kolding og Fredericia.

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 13 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65