Videoovervågning | Egtved - Vejle - Fredericia - Kolding | El-Hjørnet

Videoovervågning

Få en professionel overvågningsløsning

 

Videoovervågning installeret af autoriserede installatører – El-Hjørnet sætter overvågningsløsninger op for private og erhverv i trekantområdet – bl.a. Kolding, Vejle, Billund og Vejen.

Kontakt El-Hjørnet på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk og få et uforpligtende tilbud på de overvågningsløsninger, vi tilbyder.

 

Vælg den bedste overvågningsløsning

Generelt er det en jungle, når man skal undersøge og udvælge den bedste løsning inden for overvågningskameraer og sikring. Tag en snak med os, så du undgår en forkert – og dyr – overvågningsløsning.

Ved El-Hjørnet møder du fagligt kompetente installatører, der har årelang erfaring i at rådgive både private og store og små virksomheder, ifht valg af videoovervågning og andre sikringsløsninger.

tyv videoovervågning Egtved

 

El-Hjørnet har især opbygget bred erfaring ved videoovervågning af idrætshaller, i produktion, i butikker og andre store som små virksomheder.

Vi monterer overvågningskameraer af bedste kvalitet, fx HIKVISION, som siden starten i 2001 har udviklet og produceret videoovervågning og via avanceret teknologi og innovation er på forkant med udviklingen af overvågningsløsninger.
Hikvision regnes i dag for at være verdens største og førende virksomhed inden for videoovervågning.

Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

 

Vi gør det nemt at få en professionel løsning

Det er hverken besværligt eller dyrt at få en professionel løsning med videoovervågning – uanset om det er til virksomheden eller den private bolig.

 • Vores sikkerhedseksperter rådgiver dig, så du får den optimale løsning.
 • Efter installation viser vi dig, hvordan anlægget fungerer.
 • Alt overvågningsudstyr leveres gennemtestet og er altid af højeste kvalitet
 • Vi overholder selvfølgelig alle gældende lovkrav og standarder.

 

Videoovervågning betyder tryggere medarbejdere

 • Medarbejdere på alene- eller natarbejde, oplever en forøget tryghed, når der er overvågningskameraer
 • Videoovervågning kan være til stor hjælp ifht situationer med byttepenge
 • Svind på arbejdspladsen kan let skabe en dårlig stemning hos medarbejderne– her kan et overvågningskamera hjælpe

 

Hvilken type overvågningsløsning er bedst?

Her hos El-hjørnet er vi specialister i sikringsløsninger med overvågningskamera. Derfor kan vi hurtigt vurdere, hvilken løsning der passer til netop dine behov. Svaret er ikke entydigt, for det er helt afhængigt af dine behov og funktionsønsker.
Der er et hav af muligheder og funktioner inden for overvågningskameraer og systemer.

 
Her er nogle af de kriterier og funktioner, du bør tage stilling til:
 • Udendørs eller indendørs løsning
 • Billedkvalitet – HD eller standard?
 • Trådløst eller med kabelføring?
 • IR-lys – skal det kunne filme i mørke?
 • Skal optagelserne være tilgængelige via app, online eller på harddisk?

Der er rigtig mange funktioner, og er du i tvivl, så spørg os. Hos El-Hjørnet besvarer vi gerne dine spørgsmål og det er altid en fordel at forhøre sig hos en ekspert.

Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

 

Forskel på IP, Analog, Hybrid og HD-TVI overvågningssystemer

Er du ikke helt på det rene med, hvad de forskellige typer af overvågningskameraer kan, og hvis du er i tvivl om den rette sikringsløsning for dig, så er her en miniguide:

 
IP-overvågningskamera

“IP” står for Internet Protocol, som overfører data på tværs af et netværk. Et IP-kamera (eller Network Camera) er et kamera som du tilslutter direkte til din netværksrouter. IP kameraet er ikke afhængig af en computer for at fungere. Data fra IP-kameraet kan ses sikkert fra et fjernt sted. Det er blevet en af de mest populære løsninger til både private og erhverv, fordi der findes mange muligheder og funktioner, og så har kameraerne en meget høj opløsning, så du får super skarpe billeder/video.

 
Analogt overvågningskamera

Et analogt overvågningssystem er det mest traditionelle af slagsen. Det fungerer via et simpelt kamera, der sender et analogt signal. Vi kan installere det, så signalet kobles til enten et tv eller en harddiskoptager. Systemet er ikke så fleksibelt som de andre løsninger, men det er stabilt og nok den billigste løsning.

 
Hybrid overvågning

Hybrid er en kombination af IP og analog. Har du i forvejen analog videoovervågning, er det let at udbygge systemet med IP-kameraer, og dermed opgradere til et system, hvor du har flere funktionsmuligheder og mulighed for at få bedre billedopløsning på optagelserne.

 
HD TVI videoovervågning

Hvis du har et ældre overvågningsanlæg, som du gerne vil opgradere det til højopløsningskamera uden at trække nye kabler, så er dette en optimal og prisbillig løsning.

Du får professionel og rådgivning og autoriseret installation, og vi garanterer, at vi finder den mest optimale løsning til dine behov. Kontakt os i dag – få svar på dine spørgsmål, book et møde med en af vores autoriserede rådgivere eller få et tilbud – alt sammen uforpligtende.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

12 + 11 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65