Energibesparelser | Egtved - Vejle - Fredericia - Kolding | El-Hjørnet

Energibesparelser

Udskift utidssvarende el-udstyr og opnå energibesparelser

Der er masser af penge at spare, hvis du udskifter utidssvarende el-udstyr, der sluger meget strøm.

Kontakt os, hvis du har en ide om, at du kan spare på el-regningen eller gerne vil finde ud af mulighederne for strømbesparelser – 📞75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk

El-Hjørnet i Egtved servicerer kunder i Vejle, Kolding , Fredericia og resten af trekantsområdet og har lang erfaring i installation af el-udstyr, som lever op til gældende lovkrav.

El-Hjørnet kan bla anbefale at du får undersøgt din nuværende energiløsning og om det betaler sig at udskifte den eller gøre den tidssvarende. Mange af vore kunder oplever fx at spare rigtig mange penge ved at udskifte olie- eller pillefyret til en luft-luft, luft-vand eller jordvarmepumpe. Ved at udskifte til varmepumpe hjælper du også miljøet med et mindre CO2-udslip.

 

Gratis energiscreening

En energiscreening udarbejdes for at du kan optimere din virksomhed og fjerne energisynderne. Mange virksomheder mangler ofte uvildig professionel rådgivning til at komme i gang. El-Hjørnet hjælper din virksomhed med faglig viden og det energimæssige overblik over steder, det nytter at sætte ind.

Vi kommer gerne ud til virksomheder og foretager en gratis energiscreening, hvor vi tjekker hele virksomheden for mulige strømbesparelser. Læs om hvordan LJ Maskinteknik har fået en gratis energiscreening og hvad resultatet har betydet for dem økonomisk – udover at de også har fået en skarpere miljøprofil.

En energiscreening er et vigtigt skridt til at spare på energien, så I kan energieffektivisere jeres hus, landbrug, boligforening eller virksomhed.

 

LED belysning sparer strøm

Har du en virksomhed der er meget strømkrævende? Måske kan det være en stor fordel at udskifte gamle lyskilder til LED-belysning – læs om hvordan Røde Kors-butikken i Egtved sparer strøm efter skiftet til LED.

Har du spørgsmål til energioptimering, er du velkommen til at kontakte El-Hjørnet – vi er klar til at rådgive dig og hjælpe dig i processen til at energioptimere.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 3 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65