Luft luft varmepumper m. montering | Kolding, Vejle, Fredericia og Egtved

Montering af luft til luft varmepumper | Kolding, Vejle og Egtved

Hvis du ønsker energiløsning hvor du kan spare penge på el-regningen og CO2-udslippet, så er en luft til luft varmepumpe en god investering. Den er ideel til sommerhuse, små helårshuse, kontorlandskaber og udestuer/garager. Vi leverer og monterer varmepumper i Kolding, Vejle og Fredericia fra Egtved. Vi har mange års erfaring med montering af varmepumper – uanset hvor du ønsker din nye varmepumpe. 

Hos El-Hjørnet i Egtved står vi klar med rådgivning, levering og montering af din nye varmepumpe i Kolding, Vejle og Fredericia. Kontakt os på 📞 75 55 35 65 så finder vi sammen den bedste luft til luft varmepumpe til dit behov i Kolding, Vejle og Fredericia. 

Vores KMO-godkendte montører er specialister i rådgivning og installation af luft til luft varmepumper og vi monterer luft til luft varmepumper i Egtved, Vejle, Kolding, Fredericia – ja hele trekantsområdet.

Varmepumper Kolding, Vejle, Fredericia
Bestil luft luft varmepumpe i shop her

Fordele ved luft til luft varmepumper

Ved El-Hjørnet i Egtved er vi KMO-certificerede montører og vi forhandler anerkendte og innovative brands af luft til luft varmepumper med montering i Kolding og Vejle. I Danmark har vi indimellem et hårdt og koldt klima, så luft til luft varmepumpen skal selvfølgelig kunne opvarme selv i de hårdeste frost måneder.

 

En luft til luft varmepumpe er:
  • Driftssikker 24 timer i døgnet – hver dag i året
  • Brugervenlige – og kan betjenes med en app
  • Har et lavt støjniveau – både inde og ude

 

De nye luft til luft varmepumper har mange smarte funktioner, som gør din hverdag nemmere fx. Sleep-funktion, som gør den lydsvag om natten og Wi-Fi som gør at du kan justere temperaturen også når du ikke er hjemme. Nogle luft til luft varmepumper har også en Cool funktion som nedkøler hjemmet på varme sommerdage.

Bedre indeklima med en luft til luft varmepumpe

Afhængig af, hvilken varmekilde du har i dag, kan du spare meget på varmeregningen. En luft til luft varmepumpe kan mindske allergi- og astmagener, da du får et bedre indeklima. I luft til luft varmepumpen sidder der et filter, som også udskiller partikler og pollen inden luften skydes ind i huset.

Dette kan være en fordel om sommeren, hvor man kan benytte kølefunktionen og derved sikre at man ikke har pollen i hjemmet fra luften udenfor. Og samtidig hvis man bor i trafikeret områder, så slipper man også for de usunde partiklerne fra luften.

Hos EL-hjørnet i Egtved leverer og monterer vi varmepumper i Kolding, Vejle og Fredericia, kontakt os på 📞 75 55 35 65

 

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

En varmepumpe er en lille ekstern varmepumpe, der er tilknyttet et større varmeanlæg, som indsamler varme ved hjælp af vedvarende energi. Varmepumpens ude del opsamler luften, hvorefter det sendes direkte ind i hjemmet. Selv i de hårdeste frostgrader kan luften omdannes til en behagelig temperatur i stuen.

Luft-luft varmepumper fungerer ved, at de optager energien i udeluftens lave temperatur og afsætter energien ved en højere temperatur inde i huset. Luft-luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

Luft-luft varmepumpe Kolding, Vejle, Fredericia

 

Få hjælp til at vælge luft til luft varmepumpe

Når du skal vælge en luft til luft varmepumpe, er der flere ting du kan overveje. El-Hjørnet i Egtved står vi altid klar med rådgivning og sparring på 📞 75 55 35 65. Vi leverer og monterer varmepumper i Vejle, Kolding og Fredericia. Det er vigtigt at finde ud af, hvad dit behov for opvarmning/nedkøling er, inden du vælger en luft til luft varmepumpe. Hvor stor varmepumpen skal være afhænger af antal og størrelse af de rum der skal opvarmes.

Varmepumpens effektivitet angives med både SCOP-værdig og energimærke – jo højere SCOP-værdien er jo mere effektiv er varmepumpen til at omdanne luftens temperatur til en behagelig indendørs temperatur.

Varmepumpens effektivitet angives også ved energimærket fra A+++ til G, hvor en A+++ varmepumpe er den mest effektive og har størst virkningsgrad.

varmepumpe daglig brug

Robust og slidstærk brug – døgnet rundt hele året

frostgrader opvarmning af hus

Kan både opvarme og nedkøle

frostgrader opvarmning af hus

Energieffektiv investering for dig og miljøet

frostgrader opvarmning af hus

Besparelser ved mindsket varmeforbrug

Luft til luft varmepumpe i dit sommerhus nær Kolding, Vejle og Fredericia

Lad El-Hjørnet i Egtved montere en luft til luft varmepumpe i dit sommerhus, så er dit sommerhus altid sikret et behageligt indeklima. Vi leverer og monterer varmepumper nær Kolding, Vejle og Fredericia fra Egtved. Kontakt os på 📞 75 55 35 65.

Mange luft til luft varmepumper kan indstilles til, at der altid er en minimumstemperatur i sommerhuset. På den måde undgår du fugt og ”sommerhus-lugt”, hvis sommerhuset har stået ubrugt i en periode.

De fleste nye luft til luft varmepumper har også WiFi, så du kan indstille temperaturen inden du ankommer i sommerhuset, – så bliver dit sommerhus opvarmet, når du er på vej.

Luft til luft varmepumpe i private hjem i Kolding, Vejle og Fredericia

Hvis du har et mindre hus eller et hjem med stort køkken/alrum vil det give god mening at montere en luft til luft varmepumpe. På den måde sikres du et behageligt indeklima og en digitalstyret temperatur. Du kan oveni købet få tilføjet flere varmepumper til varmepumpens udedel, som kan opvarme/nedkøle flere rum.

Du kan konstant holde øje med varmepumpens el-forbrug og styre temperaturen med WiFi-funktionen. Om sommeren kan du med nogle luft til luft varmepumper nedkøle dit hus. Et stigende antal danskere har fået øjnene op for de fordele, der er ved en varmepumpe.

Hos El-hjørnet i Egtved leverer og monterer vi varmepumper i Kolding, Vejle og Fredericia til private hjem, kontakt os på 📞 75 55 35 65.

Varmepumper Kolding, Vejle, Fredericia
Bestil luft luft varmepumpe i shop her

Luft til luft varmepumpe på kontoret eller i mindre virksomheder

Flere danske kontorbygninger er ikke gearet til høje/lave udendørstemperaturer, hvilket gør at mange medarbejdere oplever det for varmt at være på arbejde henover sommeren eller for koldt henover vinteren.

Uanset om man sidder på kontor eller værksted, er det altid vigtigt med et behageligt indeklima. Med en luft til luft varmepumpe tilkoblet et eller flere rum, kan virksomheden sikre det behagelige indeklima – uanset om der er -15 eller +25 grader udenfor.

 

Få et tilbud på en luft til luft varmepumpe af El-Hjørnet i Egtved

Hos El-Hjørnet i Egtved er vi altid klar til at rådgive dig om valg af din nye varmepumpe. Det kan nemlig være svært at overskue, hvad de forskellige varmepumper kan og hvor effektive de er. Vi leverer og monterer varmepumper fra Egtved til Kolding, Vejle og Fredericia. Kontakt os på 📞 75 55 35 65.

Vi kører gerne ud til dig og kigger på mulighederne for montering og opsætning af luft til luft varmepumpe. Så får du den mest optimale varmeløsning – uanset om det er i sommerhuset, til hjemmet eller udestuen.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 1 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65