Belysning

Belysning har stor betydning for indeklimaet – både i hjemmet og i virksomheden

Lad os skabe optimal belysning. Så du kan skabe bedre trivsel og stemning.

Hjemlig hygge og arbejdsglæde kommer ofte af det lys, du skaber. Lyset spiller en afgørende rolle, når det gælder menneskers trivsel. Det påvirker også din effektivitet, hvad end det er hjemme i din bolig, i institutionen eller i virksomheden. Både den måde lyset fungerer på og installationen i praksis, har betydning for dit indeklima.

Optimale lysforhold og energibesparende belysning

Vores el-installatører hjælper dig gerne med at skabe perfekte lysforhold og samtidig at opnå et lavere elforbrug. Uanset om du har brug for hjælp til en lampe, der skal hænges op i din bolig eller en komplet belysningsløsning på kontoret, kan vi hjælpe dig.

Med baggrund i vores viden og de mange forskellige belysningsopgaver, vi har løst, deler vi gerne ud af vores erfaring.

Eksempler på belysningsopgaver vi kan hjælpe dig med:

Belysning til boligen

 • Installation af spots – både halogen og LED
 • Ophængning af lamper
 • Lysdæmpere
 • Udendørsbelysning – trådløs tænding
 • Intelligent styring af belysning – automatisk regulering


Belysning til arbejdspladsen

 • Kontorbelysning – f.eks. dagslysstyring samt lysdæmpere
 • Industribelysning der er tilpasset den givne proces
 • Butiksbelysning, så dine varer præsenterer sig godt
 • Lysstyring og intelligent belysning
 • Udvendig belysning

 

Intelligent belysning

Er du på udkig efter en belysningsløsning? Så skal du måske overveje intelligent belysning. Med intelligent belysning kan du nemlig sænke dit elforbrug markant og samtidig skabe de perfekte lysforhold.

Vi hjælper dig gerne med at revolutionere måden, du bruger strøm på. Mulighederne med intelligent belysning er mange – med få klik på telefonen kan du nemlig indstille belysningen ud fra forskellige scenarier. Du kan blandt andet forprogrammere lysscener, opsætte feriestyring og arbejde med præventiv belysning.

 

LED belysning til hele Trekantområdet

LED belysning kan fås i mange former og med mange forskellige installationsmuligheder. Hvad enten du søger rådgivning om dine muligheder og de forskellige løsninger inden for LED lys, eller du allerede ved, præcist hvad du ønsker, så er du kommet til rette sted.

Her hos EL-HJØRNET i Egtved er vores LED-belysningseksperter og el-installatører klar til at rykke ud, vi dækker hele Trekantområdet med autoriseret opsætning og installation af LED belysning – fra Fredericia til Vejle, Kolding og helt til Billund. Vi hjælper både private kunder og virksomheder til at finde den helt rette LED-løsning, så uanset om du ønsker et tilbud eller bare vil have svar på spørgsmål – alt sammen helt uforpligtende.

LED lys kan give besparelse på 90%

LED lys er de mest energibesparende lyskilder, og du kan faktisk spare helt op til 90% på din elregning, i forhold til elforbruget på lyskilder som halogenspots, lysstofrør, sparepærer osv.

Hvorfor skifte til LED?

Der er væsentlige fordele ved at skifte de gamle lyskilder som halogenspots, traditionelle pærer og lysstofrør ud med LED:

 • LED lever i mellem 20 og 25.000 timer (5 til 45 gange længere end standard lyskilder)
 • Strømforbruget reduceres – op til 90% mindre forbrug
 • Belysningen bliver mere behagelig (lysdæmpere gør selvfølgelig, at du selv bestemmer over lysstyrken)
 • Du undgår Infrarød og UV-stråling
 • De indeholder ikke kviksølv (som mange standardpærer gør)
 • Brandfaren forsvinder, for LED varmes ikke så meget op
 • Der er ingen opstartstid = lyset tændes på fuld styrke (modsat sparepærer)

 

LED lyskilder tjener sig hjem igen meget hurtigt, så din investering er yderst rentabel, for ikke at glemme miljørigtig.

 

Belysning til virksomheder, skoler og institutioner

Især virksomheder og offentlige institutioner kan se store besparelser på strømforbruget og driftsbudgettet, når der udskiftes til LED lys. Det har også Energistyrelsen fået øjnene op for.

Styrelsen har lige nu stort fokus på små og mellemstore virksomheder, som med stor fordel, kan skifte lyskilderne ud til LED. Se mere om Energistyrelsens kampagne for LED her. 

Her hos EL-HJØRNET har vi mange års erfaring med at finde de mest optimale løsninger, uanset størrelsen på institutionen, virksomheden eller fabrikken, og vi er helt på forkant med de nyeste og mest energieffektive LED-løsninger på markedet.

 

Belysning med LED til din bolig

Mangler du lys til køkkenet, stuen, badeværelset, børneværelset, gangen, soveværelset eller andre steder, så er vi klar til at hjælpe med opsætning og installation.

Vi har mange års erfaring med installation af bl.a. indbygnings-spots, LED downlights, bånd, skinner og paneler i alle typer boliger. Er du i tvivl om, hvilken løsning der egner sig bedst til de forskellige rum, så kan vi vejlede dig, så du får et helt perfekt resultat.

Vi tilbyder også installation af alle typer af lysstyringer med eksempelvis lyssensorer og dagslysfølere. De intelligente lysløsninger er både med til at spare energi, og samtidig findes der eksempelvis apps, så du kan styre og overvåge lyset fra din mobiltelefon.

Er du på udkig efter udendørsbelysning, så kan vi selvfølgelig også hjælpe.

 

Hvor meget kan man konkret spare på LED?

Her er et lille regnestykke:

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 9 =

Find os

Aftensang 24
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf. 7555 3565

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 7555 3565