Varmepumpe som kombinationsløsning - El-hjørnet | Elektriker Trekantområdet

Varmepumpe som supplerende varmekilde

Energipriserne er tårnhøje, og mange har lige nu svært ved at betale regningerne for at varme deres hjem op. Har du et gammelt gasfyr eller lignende kan det være en rigtig god idé at investere i en luft til luft varmepumpe som supplerende varmekilde til opvarmning af dit hjem.

Luft luft varmepumpe closeup

Kombinationsløsning

Det kan måske virke underligt at skulle investere i endnu en varmekilde til sit hjem, når man har en i forvejen. De høje energipriser har dog gjort, at det er blevet mere normalt – og fornuftigt – at tænke over mod alternative varmekilder. Det kan ofte betale sig!

En luft til luft varmepumpe er en relativ billig investering, der kan tjene sig selv hjem efter få år. Det er den billigste type af varmepumpe, og den kan opvarme en stor del af dit hjem. En kombinationsløsning med en luft til luft varmepumpe kan således være en god løsning for dig, der ikke er klar til at skifte din varmekilde definitivt ud.

Varmepumpe på væg i hjem
Spar penge med varmepumpe

ØKONOMISK

En luft til luft varmepumpe er billig i drift og en relativt billig investering

Miljøvenlig varmepumpe

Miljøvenlig

Varmepumpen er en klima- og miljøvenlig varmekilde

Varmepumpe nem montering

Nem installation

Installation og montering er nem og billig 

Varmepumpe kølende

køling

Varmepumpen kan – trods navnet – også køle hjemmet om sommeren 

Varmepumpe hos din lokale elektriker

Yderst energieffektiv

Er du også ramt af de stigende energipriser? Du har måske et gammelt træpillefyr, gasfyr eller lignede til at opvarme din bolig. Uanset hvad, er det en god idé at tage stilling til, om du bør få skiftet eller suppleret din nuværende varmekilde i hjemmet.

En eventuel besparelse kommer dog an på din nuværende energiløsning, dit forbrug samt din boligs forhold såsom isoleringsevne. Du bør derfor altid rådføre dig med en autoriseret el-installatør inden du begiver dig ud i at investere i en luft til luft varmepumpe. Hos El-Hjørnet ApS er vi eksperter i rådgivning, installering og montering af varmepumper. Kontakt os allerede i dag, og vi finder den helt rigtige løsning tilpasset dit hjem og nuværende varmekilde.

VI FORHANDLER

Vi leverer, installerer og monterer de mest førende brands inden for luft til luft varmepumper.

panasonic-logo

Hvilken varmepumpe?

Du har bestemt dig for at supplere din nuværende varmekilde med en luft til luft varmepumpe. Hvilken varmepumpe skal du så vælge? Selvom en luft til luft varmepumpe er en energieffektiv varmekilde, er der alligevel forskel på de forskellige modeller, og hvor effektivt de udnytter energien. Du bør derfor undersøge det, der kaldes varmepumpens SCOP-værdi.

SCOP står for seasonal coefficient of performance og er en måleenhed for varmepumpens energieffektivitet målt over et helt år. Jo højere en SCOP-værdi som varmepumpen har, jo mere energieffektiv er den. Har varmepumpen eksempelvis en SCOP-værdi på 5, vil den producere 5 kWh varme ved forbrug af 1 kWh el. Når du skal ud og investere i en luft til luft varmepumpe, er det altså en god idé at vælge ud fra en høj SCOP-værdi.

Har du brug for hjælp omkring din nye varmepumpe? Kontakt os i dag, og vi finder den helt rigtige løsning til dig og dine behov!

Hvilken varmepumpe skal du vælge

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 1 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65