Elektriker | Din elektriker i Egtved, Vejle, Kolding og omegn ☎️. 75 55 35 65

Elektriker i trekantområdet – Egtved, Vejle, Kolding og Fredericia

Intet er for stort eller småt til os

Efter 45 år i branchen med konstant udvikling med udvidelser og opkøb, så ved man efterhånden hvad man laver. For os er det ikke afgørende om opgaven er stor eller lille, vi arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet, som en enkelt el-installatør kan løse, samt større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere i hele trekantsområdet fra Vejle, Kolding og Fredericia.

Du behøver på forhånd ikke tage stilling til, hvor stor opgaven er – den tager vi sammen – kontakt os på ☎️.  75 55 35 65, så finder vi sammen den løsning du har brug for.

Vores kompetencer spænder bredt, og vi hjælper vores private, erhvervs­ og offentlige kunder med bl.a.

Elektriker Vejle, Kolding, Egtved

Vi dækker hele Trekantsområdet omkring Kolding, Vejle og Fredericia

El-Hjørnets to afdelinger i hhv. Vester Nebel og Egtved er vores baser det er her, vi har kontor, værksted og lager, og vi har rigtig gode relationer til lokalsamfundet. Ud over vores lokale kundekreds kører vi ud til faste kunder i hele Trekantsområdet og løser opgaver i f.eks. Kolding, Vejle og Fredericia.

Har du brug for montering, installation eller opsætning, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig, ligesom vores eget serviceværksted er gearet til reparationer, fejlfinding og vedligeholdelse af eksempelvis hvidevarer, antenne og parabol samt WiFi.

Elektriker med døgnvagt – el-vagt 24/7 året rundt

 

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores el-vagt ☎️.  75 55 35 65 vores elektrikere kører til Vejle, Kolding og Fredericia fra Egtved. 

Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende.

Elektriker i Vejle, Kolding og Egtved

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 12 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65