El-Hjørnet bliver en del af den sjællandske installations- og servicevirksomhed SIF Gruppen - El-hjørnet | Elektriker Trekantområdet

El-Hjørnet bliver en del af den sjællandske installations- og servicevirksomhed SIF Gruppen

Efter 19 gode og spændende år som indehaver af El-Hjørnet har jeg besluttet at tage virksomheden et skridt videre og indgå i et partnerskab med den sjællandske installations- og servicevirksomhed, SIF Gruppen A/S. Jeg føler mig overbevist om, at jeg har fundet den rette samarbejdspartner til at udvikle forretningen sammen med mig og mine medarbejdere. Vi træder ind i SIF Gruppen som datterselskab og fortsætter med samme navn og ledelse af El-Hjørnet.

SIF Gruppen er en yderst veldrevet virksomhed, som på mange måder ligner os selv – både hvad angår kultur, værdier og ambitioner. SIF Gruppen har eksisteret siden 1918 og har Sjælland som sit primære forretningsområde. Jeg er derfor stolt af at skulle udvikle virksomheden i Jylland og følge den fælles ambition om at blive en landsdækkende servicevirksomhed.

El-Hjørnet

Vi står endnu stærkere med en virksomhed som SIF Gruppen i ryggen, der har fokus på at styrke medarbejdernes kompetencer gennem videreuddannelse på deres helt egen uddannelsesplatform, SIF Akademi, hvor alle medarbejdere har adgang til mere end 200 kurser og uddannelser.

Som kunde hos os vil du ikke opleve nogen forskel i hverdage. Du vil fortsat blive serviceret på samme høje niveau, som du plejer, og af de samme mennesker, som du har kontakt med i dag. Du vil fortsat møde vores velkendte, orange biler i bybilledet og finde os på adressen i Vester Nebel.

På vegne af El-Hjørnet og SIF Gruppen

Henrik Gade
Adm. direktør