Sort signal - El-hjørnet | Elektriker Trekantområdet

Sort signal

Har du fået sort skærm?

Det er fra politisk side blevet besluttet at omlægge frekvenser og sendemetoder, hvilket medfører, at de TV-kanaler, man kan modtage med almindelig antenne fra den 2. juni kun sendes i det såkaldte DVB-T2.

Man vurderer at omkring 150.000 husstande vil blive berørt af ændringerne, og skal se sig om efter en ny måde at modtage deres tv-signaler på.

Det gælder for dig, hvis du ser tv via stue- eller tagantenne på et lidt ældre tv – typisk fra før 2012, som derfor ikke kan modtage DVB-T2 signalet. Eller hvis du har egen antenne i sommerhuset eller i campingvognen.

 

Hvad kan du selv gøre?
  • Hvis dit tv er fra 2012 eller nye, er det som tommelfingerregel i stand til at modtage de nye signaler
  • Men prøv at gå ind på “T2 Testkanalen” på kanalplads 88 på dit fjernsyn (tryk 8 to gange på din fjernbetjening). Hvis du kan finde kanalplads 88 og her se teksten “Det virker!”, er dit fjernsyn klar til at modtage det nye signal, og der er ikke grund til at gøre yderligere.
  • Hvis du ikke – heller ikke efter at have foretaget en kanalsøgning – kan finde kanalplads 88, så kan du ikke modtage det nye tv-signal.
  • Ring til vores tekniker Karsten på 75 55 35 65, mail til os mail@el-hjornet.dk eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig inden for 24 timer, så kan vi sammen finde en løsning.

Vi har løsningen klar!

Vores tekniker Karsten står klar til at hjælpe dig. Han hjælper gerne med alt lige fra indstilling af kanalerne til levering og montering af et nyt tv med op til 5 års garanti.

Da rigtig mange forventes at blive ramt af omlægningen, vil vi anbefale, at du tager kontakt til os for at få afklaret, om du bliver berørt af omlægningen. Så kan vi nå at finde en løsningen inden kanalerne forsvinder.

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig inden for 24 timer, så kan vi sammen finde en løsning.

Hvis du er i tvivl om du får sort skærm den 2. juni, er du velkommen til at kontakte vores tekniker Karsten på 75 55 35 65, eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig inden for 24 timer, så kan vi sammen finde en løsning.

Læs mere om sort signal på sortsignal.dk.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 15 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65