Totalløsning inden for medieløsninger i Egtved og omegn | El-Hjørnet ApS

Totalløsning på Randbøldal Camping

All inclusive TV-løsning på Randbøldal Camping

mobilehomes Randbøldal Camping

Installation af antenneanlæg på Randbøldal Camping

På Randbøldal Camping ved den skønne Vejle Ådal er Eigil Sørensen en glad mand. Han valgte for tre år siden at investere i en række mobile homes i takt med at turister har lyst til at bo i lidt bedre boliger i deres ferie.

Ved El-Hjørnet er vi stolte af den måde, opgaven er løst på – og vi kører ikke, før installationen virker. Vi har base i Egtved og løser el-opgaver i Vejle, Kolding, Fredericia og Sydjylland.  Læs mere omkring totalløsninger og All-Inclusive her

Har du en el-opgave der skal løses af et professionelt team af elektrikere, så kontakt os på 📞 75 55 35 65 for et uforpligtende tilbud.

Gennem en årrække har Randbøldal Camping fået løst deres el-opgaver af El-Hjørnet – og for nylig har montør Karsten Antonsen monteret TV-skærme i nogle mobile homes på Randbøldal Camping, samt installeret en supergod antenneforbindelse. Antenneanlægget er nu udbygget, så stedets campister nu kan se TV via et meget bedre antennesignal.

Karsten har installeret antenneanlægget i såkaldt “hotel mode”, så ledelsen af campingpladsen kan styre kanal-indstillingerne uden risiko for at andre kan ændre dem. “Karsten er bare fantastisk!”, siger Eigil som supplerer: “Han ved, hvad det drejer sig om! Han kommer altid som lovet.”

Randbøldal Camping
mobilehome og Karsten
mobilehome med TV

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 14 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65