Bedre indeklima i sommerhuset hele året ved din elektriker | El-Hjørnet

Bedre indeklima i sommerhuset – også om vinteren

Er du på jagt efter den helt rigtige energikilde til dit sommerhus, kolonihaven eller helårsbolig, hvor du er sikret en behagelig temperatur hele året?

En luft-luft varmepumpe er en rigtig god investering – dels fordi den er billig i drift men også i installation.

Det kræver en KMO certificeret installatør at installere en varmepumpe – hos El-Hjørnet i Egtved har vi KMO-uddannede montører til at montere og installere din nye varmepumpe, både i sommerhuset og i helårshuset.

Kontakt os i dag på 📞 75 55 35 65, vi giver et uforpligtende tilbud på både montering og varmepumpen. Fordelen ved at bestille den igennem os er, at vi rådgiver, leverer og monterer – du er sikret den helt rigtige varmepumpe, der passer til dit behov og hus! Vi kører i i Vejle, Kolding og Fredericia.

 

Hvordan kan El-Hjørnet ApS hjælpe dig?

  • Rådgivning ved valg af luft-luft varmepumpe, som passer til dit behov
  • Levering, montering og installation af varmepumpen
  • Lovpligtigt serviceeftersyn

Luft til luft varmepumpe, hvordan virker den?

Luft-luft varmepumper virker ved, at udedelen optager energien fra luften udenfor og omdanner den til varme, der tilføres den luft, som efterfølgende fordeles inde i huset med inde delens indbyggede blæser. Varmepumpens inde-dele monteres oftest i husets største opholdsrum.

Uanset om du ønsker en stuetemperatur på 22 grader i frostvejr eller 18 grader i hedebølgen – så kan varmepumpen regulere temperaturen, så indeklimaet er behageligt hele året uanset temperaturen udenfor.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på en luft-luft varmepumpe 📞 75 55 35 65 – vi kører i i Vejle, Kolding og Fredericia

 

Få et bedre indeklima

Uanset årstiden, vil du altid kunne have den helt rigtige temperatur og et bedre indeklima med en varmepumpe. Det giver rigtig god mening i et sommerhus – hvor sommerhuset ofte står tomt i nogle uger/ måneder.

Især om vinteren, hvor der kan komme frost. De fleste varmepumper har mulighed for at køre i dvale-mode på min. 8 grader, dog anbefaler vi mindst 16 grader, så man er sikker på, at slippe for fugten i huset og frostskader indendørs.

varmepumpe-graf
sommerhus- varmepumpe

Minimer “sommerhus-lugten”

Når du vælger at installere en varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystemer, forbedrer du sommerhusets indeklimaet og kan nedsætte “sommerhus-lugten”. Sommerhus-lugten kommer oftest af fugt kombineret med en lav rum temperatur. Med en varmepumpe cirkulerer luften hele tiden og derved kan man mindske fugten og et dårligt indeklima.

Du kan også mindske risikoen for allergi og astma, da der i de fleste luft-luftvarmepumper sidder et pollenfilter, som sikre, at det er renere luft der cirkulerer i rummene i huset.

Det er ligesom man kender det i bilen – hvor der også sidder et pollenfilter i. Varmepumpens filter, bør skiftes en gang om året, og det kan man få udskiftet med en fast serviceaftale hos El-Hjørnet. Vi har mange års erfaring med varmepumper og serviceeftersyn.

En anden fordel er, at du er med til at reducere CO₂-udslippet i Danmark. Luft til luft varmepumper leverer energien 3 til 5 gange igen.

Husk lovpligtig serviceaftalen

Når du investerer i en luft luft varmepumpe, er det lovpligtigt at få serviceret sin varmepumpe årligt af en KMO autoriseret tekniker. Det er vigtigt, fordi varmepumpen skal vedligeholdes for at køre mest optimalt. Du bør derfor tage det alvorligt at overholde din serviceaftale.

Hos El-Hjørnet ApS kan vi lave dit årlige serviceeftersyn – kontakt os på 📞 75 55 35 65 og hør nærmere om en serviceaftale.

 

Hvor meget støjer en luft til luft varmepumpe?

Vores kunder spørger ofte til støjniveauet for luft til luft varmepumper. Det afhænger af valget af varmepumpe-model. Det generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine. De fleste varmepumper har det man kalder for night-mode, hvor man kan sænke støjen om natten uden at miste funktionerne.

Ring til os på 📞 75 55 35 65 hvis du vil høre mere om støjniveauet.

Vil du kunne styre din varmepumper med WiFi?

De nyeste modeller har installeret WiFi i deres systemer, som gør at man har mulighed for at styre og regulere varmen også selvom man ikke befinder sig i sommerhuset. Det er både når man er på vej til sommerhuset eller forlader det.

Er du i tvivl om noget – så er du altid velkommen til at kontakte os på 📞 75 55 35 65

Det er altid en god ide at få varmet huset op inden man ankommer, især hvis det har været på dvale-mode henover vinteren. De fleste varmepumper kan køre på 8 grader uanset temperaturen udenfor – så selv i de hårdeste frostgrader, så vil man kunne holde huset fugt-og frostfrit.

varmepumper-wifi-sommerhus

For at være helt sikker på at huset er varmet op på forhånd, anbefaler vi at man skruer op til 21-22 grader et døgn før man ankommer via app’en, selvfølgelig alt afhængig af temperaturen udenfor.

Om sommeren kan man nedkøle sommerhuset inden man ankommer, så man kan komme frem til et behageligt nedkølet sommerhus.

Vi vil som din lokale varmepumpe-ekspert også kunne rådgive dig, så du efter montering er helt klar til at styre og regulere varmen via din nye varmepumpe.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 7 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65