Smart belysning | Din elektriker Vejle, Kolding, Fredericia

 

 

Smart belysning

– lyset der tænker selv

 

Belysning med styring via telefonen

Vi er vant til at styre det meste af vores liv igennem vores telefon. Digitalisering fra offentlige instanser gør at både kørekort og sygesikring er på vores telefon, så er der ikke grænser for, hvad man kan have i vores efterhånden vigtigste redskab.

Det er blevet mere moderne med Smart Homes, hvor det meste af ens hjem er styret via telefonen, og flere og flere får øjerne op for hvorfor.

Vil du høre meget mere om Smart belysning og hvordan El-Hjørnet kan hjælpe dig? Kontakt os i dag på ☎75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk – vi er din elektriker i Vejle, Kolding, Fredericia – vi kører fra Egtved. 

Vi rådgiver dig hele vejen igennem

Skal vi hos EL-Hjørnet i Egtved hjælpe dig til Smart belysning i dit hjem eller sommerhus? Kontakt os i dag på ☎75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk. Her hos El-hjørnet dækker vi en bred geografisk kundekreds – fra hovedafdelingen i Egtved dækker vi trekantområdet fra Fredericia til Kolding og Vejle. Vi står for både rådgivning, levering og montering af dit Smart belysning.

Der findes mange forskellige løsninger og udbydere og uanset om det er et system du har købt og har brug for montering eller du ønsker at købe det igennem os – så hjælper vi dig hele vejen igennem.

Vi kigger på jeres behov, og jeres nuværende netværksløsning – og kan den vej igennem være din sparringspartner til smart belysning og en skridt nærmere på et Smart Home.

Smart belysning hjemmet

Styring af lyset

Der er mange muligheder for at styre lyset med Smart belysning fra LEDVANCE. I dag kan alt styres via Wifi og igennem din smartphone kan man både lade lyset køre automatisk eller opsætte forskellige scenarier op, som lyset styres af. Det bliver ikke smartere og selvom det kan virke uoverskueligt at skulle udskifte belysningen til smart belysning – så lover vi dig, at vi er med hele vejen og gør det nemt og overskueligt for dig.

Kontakt os i dag på ☎75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk – så hjælper vi dig i gang med smart belysning.

Uanset om det er udendørsbelysningen, der skal tænde din telefon nærmer sig Wifi – eller om det skal være dæmpet belysning via bevægelsessensor om natten når barnet går forbi i gangen, så kan LEDVANCE det hele når det kommer til smart belysning. Det er lyset der tænker selv. Vi hjælper dig med de muligheder der er, og vi går ikke før vi har sat det hele op både indvendig og udvendig.

Hvad gør Smart belysning smart?

Med SMART+ belysning fra LEDVANCE kan man styre belysningen på mange måder og det er kun fantasien der sætter grænserne for, hvad man kan og vil. Det der gør SMART+ fra LEDVANCE smart er at man kan tænde og slukke direkte på enheden via ens smartphone eller man kan styre lyset via avanceret valg:

 • Farvetemperatur/farver
 • Scener
 • Lysstyrke
 • Timer og automatiseringer
 • Biorythme

Man kan også styre lyset, som man kender det via en afbryder. Men man skal dog vide, at slukkes den, så har man ikke forbindelse til Smart belysningen via telefonen, så det er vigtigt at “holde dem tændte”. Men ellers kan man styre farver og lysstyrker og døgnrytmer direkte igennem telefonen og selvom man har sat forskellige muligheder op, så kan de altid ændres igen. Det skal vi hos El-hjørnet nok vise dig, hvordan du gør. Det er vigtig at du mærker, hvor nemt det er at styre og ændre, når først det hele er monteret og forbundet med hinanden.

Kontakt os i dag på ☎75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk.

Styring af lys via smartphone
Smart belysning muligheder
Smartbelysning Køkken
Smartbelysning på farten

Biorythme

Biortytme funktionen sikrer en optimal døgnrytme ved automatisk tilpasning af lysstyrke og farvetemperatur hen over dagen. Funktionen kan blandt andet sikre en bedre nattesøvn og øget energiniveau. Man kan faktisk selv bestemme, hvordan biorythmen skal være. Det kan fx. være på børneværelset, hvor man bestemmer at kl. 19 skal lyset simulere at kl. er 22 så lyset er mindre i styrken – inden barnet skal puttes om sommeren.

Det kan være at man har natarbejde og har brug for at lysstyrken er kraftig selv kl. 3 om natten. Ellers er det tilegnet at biorythmen tilpasser sig døgnets rytme både sommer og vinter i forhold til, hvornår solen står op og går ned.

 

Automatiseringer

Automatiseringer kan sættes op på fx. handling baseret på vejrskifte. Det giver rigtig god mening, hvis det pludselig bliver overskyet midt om sommeren eller solen står ind af vinduerne en vinterdag. Så kan lyset selv skifte i styre på bagkant af vejeret.

 • Vejet
 • Temperatur
 • Luftfugtighed
 • Solopgang/solnedgang
 • Vindstyrke

Man kan også sætte automatiseringer op, hvis man fx. tænder fjernsynet så skal lyset i køkkenet slukke. Eller hvis man tænder lyset i soveværelset så skal lyset i gangen slukke. Der er uendelig muligheder for, hvordan man kan sætte automationer op. Det er i princippet kun fantasien der sætter grænserne. 

 

Geolokation

Geolokation kan sættes op, så man sikre at lyset altid tænder når man nærmer sig huset, det kan også sættes op i forhold til sommer og vinter. Det kan fx. også være når man forlader hjemmet, så slukker alt lyset. Det er både energibesparende og enormt effektivt i forhold til hvis man er en børnefamilie, som oftes har travlt om morgen og ikke har tid til at tjekke alle værelser, om der er slukket lyset. Samtidig er det genialt, hvis man kommer hjem med favnen fuld af indkøbsvarer og det er mørkt, så tænder lyset både indvendigt og udvendigt.

 

Tidsbaserede handlinger

Tidsbaserede handlinger er lidt som vi kender det gamle tænd/sluk ur. Der har man mulighed for at sætte lyset op til altid at tænde kl. 20 om aften, eller man ønsker at lyset på badeværelset skal tænde kl. 6 om morgen så man sikrer at man vågner. Det kan også være til udendørsbelysningen også når det er juletid – at julebelysningen skal tænde kl. 17 og slukke igen kl. 23 og så tænde igen kl. 6 til 8.30. Det giver god mening på forhånd at sætte tidsbaseret handlinger op, hvis man ved på forhånd, hvordan man ønsker lyset skal opføre sig. 


Statusbaseret handling

Statusbaseret handlinger er, hvis en enhed skifter status, så starter en anden. Det kan fx. være at man har en plug, som registrerer strømforbruget. Eller når en lampe tændes, slukkes eller skifter lysstyrke på en anden. Det kan også sættes på bevægelsessensor, så hvis et barn går forbi den, så tændes der en lampe på forældrenes værelse. Det kan også være at når man tænder for lyset om morgen i gangen, så tændes kaffemaskine. Det giver rigtig god mening i en travl hverdag.

 

Stemmestyring

Man kan også styre lyset via stemmestyring. Det kan være smart at sige “Hey Google – tænd lyset i gangen” Eller “Hey Google – Tænd kaffemaskinen”. Der er mange muligheder, for hvornår det giver mening. Men har man hænderne fulde, så er “Hey Google – Sluk alt lyset” en fed ting at kunne.
LEDVANCE kan bruges sammen med følgende stemmestyringer: 

 • Hey Google
 • Alexa

SMART+ gør hverdagen nemmere

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 10 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65