Montering af varmepume - El-hjørnet | Elektriker Trekantområdet

Montering af varmepumper

Når du har besluttet dig for den rette varmepumpe til dit helårshus, sommerhus eller fritidshus er det tid til at du overvejer, hvordan den mest hensigtsmæssigt skal monteres i hjemmet. Hos El-Hjørnet tilbyder vi standard montering af varmepumper, så du er garanteret en holdbar varmeløsning. Vores service dækker luft til luft, og det er kun gældende i forbindelse med køb af en ny varmepumpe hos os . Herunder kan du læse en mere specifik beskrivelse af, hvad vores service inkluderer.

Vi er specialiserede indenfor montering af varmepumper
Vi får fra tid til anden spørgsmål fra kunder som denne: Kan jeg ikke selv montere min varmepumpen?

Opsætning og montering af varmepumper er forbundet med en del regler og love som skal overholdes, hvilket kræver specifik viden og en uddannelse indenfor varme, ventilation og sanitetsteknik. Som privatperson er det fuld tilladt at opsætte varmepumpen både på inder- og ydersiden af huset. Men har du ikke en vvs uddannelse eller den påkrævede viden på området, så er det ikke tilladt at installere varmepumpen og sammenkoble de enkelte dele. Derudover er der nogle specifikke regler for opkobling til el som kræver en autoriseret el-installatør.

Hos El-hjørnet er vi specialiserede i opsætning af varmepumper, så du er garanteret en funktionel varmekilde til dit hus. Med stor erfaring i montering af varmepumper får du professionel håndtering, gode råd til hvordan du mest hensigtsmæssigt opstiller din nye varmepumpe og venlig service hele vejen igennem.

Beskrivelse af vores service
Hos El-Hjørnet får du standard montering fra en af vores dygtige ansatte. Med en standard montering mener vi, at varmepumpens to komponenter monteres så yder- og inderdelen opstilles på hver side af samme væg. Der må hertil kun være maksimalt 3 meter i højde forskel. Derudover inkluderer vores service disse følgende ting.

  • Gennemboring af 1 stk. almindelig mur. For eksempel: mursten, letbeton, træ eller lignende.
  • Inkl. 3 meter kølerør, kanalbakker og tilslutning af dræn.
  • Inkl. opstilling af yderdel, kunden har her forberedt underlag med fliser eller træ. (Evt. stativ eller vægbeslag købes separat)
  • Inkl. ophængning af indedel.
  • Inkl. tilslutning til eksisterende 230 volt installation (forudsat jord, fornøden effekt samt låsbar afbryder) El arbejder kan tilkøbes.

Og max 3 meters afstand.

Andre ydelser som eksempelvis malerarbejde eller rengøring udføres ikke.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 15 =

Find os

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65