IT- og dataløsninger

Fra simple til komplicerede dataløsninger – altid driftsikre og effektive

Vores IT-og dataløsninger kan spare dig tid. Meget tid.

Handler det om IT og data, kan du trygt kontakte EL-Hjørnet i Egtved. Som en del af TS-gruppe, en landsdækkende kæde af installatører, har vi den specialviden, der skal til for at løse opgaven – uanset hvad det drejer sig om. Det tør vi godt at sige.

Vi er specialiserede – også i IT og dataløsninger. Vores programmører og it-kyndige installatører er ikke hvem som helst. De er fagligt kompetente og sætter en ære i hele tiden at opgradere deres viden. Så de kan hjælpe dig med alle former for it- og dataløsninger. De dygtiggør sig løbende via kurser, efteruddannelse og partnerskaber. Med det formål at kunne levere den bedste IT-og dataløsning til dig.

 

Til hjemmet: Få hjælp til opsætning af elektronik og internetforbindelse

Den moderne familie har et stigende behov for at kommunikere online, dele informationer og se underholdningsprogrammer – når som helst og hvor helst i boligen. Det kræver en lynhurtig og stabil internetforbindelse. 

Hos os i EL-Hjørnet har overblikket over, hvilke muligheder du har hos de forskellige udbydere. Og vi er eksperter i at tilslutte og konfigurere hjemmets elektronik og installere trådløse netværk. 

Så lad EL-Hjørnet hjælpe dig med at få mere ud af dit it, vi kører ud i hele trekantsområdet.

 

Data på flere niveauer

Kompetenceniveauet er højt, hvad end der er tale om simple eller komplicere data-opgaver. Vi har blandt andet opbygget stor viden inden for programmering af avancerede PLC-styringer, skærmbetjeninger (HMI), SCADA systemer og systemer til opsamling af produktionsdata.

 

Specialister i netværk til private og virksomheder

Vi er også specialister i netværksløsninger – fra intelligente og båndbreddekrævende netværk til avancerede operatørnetværk med fiber og IP TV krav, Switche, routere, firewalls og trådløst netværk.

Vi løser også opgaver for private. Det kan være etablering af en hjemmearbejdsplads eller kabling og installation af en bredbåndsforbindelse i boligforeningen. Eller noget helt tredje?

 

Vi kan hjælp dig, hvad end du har brug for:

Vælger du os som leverandør, finder vi sammen med dig den rigtige løsning inden for IT- og data til dit hjem eller din virksomhed. Det starter med en snak om dine behov.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 3 =

Find os

Aftensang 24
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf. 7555 3565

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 7555 3565