Solceller med montering | Egtved - Vejle - Kolding - Fredericia | El-Hjørnet

Solceller

Solceller med montering i Trekantsområdet

Solceller – få professionel rådgivning og installation

Hos El-Hjørnet i Egtved har vi stor erfaring med professionel opsætning af solceller og solcelleanlæg ved private og erhverv.

Som professionelle solcelle-montører sikrer vi, at du får kompetent rådgivning, når du skal vælge det solcelleanlæg, der passer bedst til dit behov. El-Hjørnet i Egtved garanterer dig autoriseret montage og tilslutning.

Kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller skriv til os på mail@el-hjornet.dk – så tager vi en uforpligtende snak om dit behov og hvad der er muligt for dig. El-Hjørnet monterer solcelleanlæg i Egtved, Vejle, Fredericia, Kolding og resten af trekantsområdet.

solceller industri Egtved

Om solcelleanlæg

Et moderne solcelleanlæg producerer strøm ved hjælp af sollys. Solcelleanlægget består af nogle sammenkoblede moduler, som er forbundet med en såkaldt inverter (vekselretter) via et elkabel. Denne omdanner jævnstrømmen til vekselstrøm, som gør at du får strøm til dine el-apparater eller at du kan eksportere strøm til el-nettet.

Solceller er en god investering også fordi prisen på solcellepanelerne er faldet over de seneste år og fortsat falder. Desuden bliver panelerne også mere energieffektive.

I Danmark skal installationen af solcelleanlæg skal foretages af en godkendt SE-installatør med autorisation. Det kræver en efteruddannelse, som vi har taget for at kunne hjælpe danskerne med at energieffektivisere.

I nogle solcelleanlæg kan du få monteret et solcelleanlæg med batterier til oplagring af noget af den solcelle-strøm, du ikke når at bruge.

 

Hvorfor vælge at få solceller?

Solcelleanlæg er oplagt til dig, hvis du gerne vil opnå store besparelser på din elregning og samtidig gøre noget CO2-venligt for miljøet. Du kan også kombinere dit solcelleanlæg med en varmepumpe (hybridanlæg).

 

Overvejelser inden investering i solceller

Før du investerer i et solcelleanlæg, er det en god ide at kontakte din kommune, så du kan få mere at vide om lokalplaner, fredninger og forskellige servitutter, der vedrører dit hus og om du har tilladelse til at sætte solceller op på dit hus. Mange kommuner har også regler for, hvor solcellerne må placeres, så det ikke går ud over områdets æstetik.

Det er vigtigt at du får afklaret, om dit hus kan bære opsætning af et solcelleanlæg.

Ved El-Hjørnet har vi lang erfaring i at undersøge, om taget på dit hus kan bære et solcelleanlæg, og om taget er stort nok til det antal solceller, du skal bruge. Da solceller også kan monteres på facade eller på stativ på jorden, kan du overveje om det er den bedste løsning for dig. I nogle tilfælde kan et solcelleanlæg forringe dit hus’ arkitektur, så dette bør du også overveje.

I noglt tilfælde er det også en god ide at tale med din nabo først, så der undgås nabogener ved et solcelleanlæg.

Kontakt El-Hjørnet på 📞 75 55 35 65 – så hjælper vi dig med at vurdere om du skal investere i et solcelleanlæg og hvilket, der vil passe til dit behov.

 

Solcelleanlæggets “levetid”

Levetiden for et solcelleanlæg er afhængig af anlæggets effektivitet og kvalitet. Mange leverandører af solceller har en effektivitetsgaranti på 20-25 år, så en tommelfingerregel er, at du ikke behøver at tænke på en ny energiløsning de kommende 30 år.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 7 =

Find os

Aftensang 24
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf. 75 55 35 65

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65