Opladning af din elbil

Nem og miljøvenlig opladning af din elbil

Når først du har truffet valget at investere i en elbil og at køre grønt og miljøvenligt, skal det være nemt for dig. Du kan oplade elbilen hjemme eller fx i sommerhuset med en af El-Hjørnets ladestandere – et tidsbesparende alternativ, så du ikke skal lede efter en ladestander væk fra hjemmet.

Hos El-Hjørnet ApS i Egtved er vi uddannet i at rådgive om ladestandere til elbiler, og vi leverer og monterer ladestandere til elbiler mange forskellige steder. Ladestanderne kan med fordel monteres både hjemme og i sommerhuset men også i virksomheden og boligforeningen – steder hvor der potentielt er mange elbils-brugere.

Ring til El-Hjørnet – vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud om levering og montering af din nye ladestander – du skal bare tage stilling til dit behov for opladning; har du én eller to elbiler, der skal kunne oplade samtidig?

Vi er specialister i at klargøre de installationer, der er behov for til din nye ladestander i din garage eller ved dit sommerhus. Fordelen ved at få os til at montere ladestanderen til din elbil i hjemmet er, at vi trækker den strøm, der er påkrævet til en ladestander i din indkørsel eller i dit sommerhus. Er du i tvivl om, hvad det koster at oplade sin elbil og om det kan betale sig at installere en ladestander, så kan vi rådgive dig i at vælge den bedste løsning.

Kontakt El-Hjørnet ApS ☎️ 75 55 35 65 – vi løser opgaver for en bred kundekreds i Egtved, Kolding, Vejle og Fredericia – ja det meste af Trekantsområdet.

El-Hjørnet samarbejder med den innovative virksomhed Charge Amps, som designer og udvikler brugervenlige ladestandere med et strømlinet design. Deres vision er at skabe produkter, som gør overgangen fra benzin- eller dieselbiler til elbiler nem.

 

 

Hjælp miljøet – skift til elbil

Elbiler og hybridbiler er vigtige for miljøet. Elbiler er mere skånsomme for miljøet end benzin- og dieselbiler, fordi en elbil samlet set ikke udleder så meget CO2 som benzin/dieselbiler. Du kan spare mange penge ved at køre på strøm frem for benzin og diesel, selvom det stadig er forholdsvist dyrt at erhverve sig en elbil.

Der kan være svært at overskue overgangen til at skifte til elbil – nogle er skeptiske overfor om det kan betale sig at skifte til elbil og om det er nemt at finde en opladestation. Hos El-Hjørnet kan du få hjælp til at overskue overgangen til elbil, fordi vi gerne vil besvare dine spørgsmål og mindske dine bekymringer.

Kontakt os ☎️ 75 55 35 65 og bliv klar til at få installeret en ladestander til din elbil.

Hos El-Hjørnet i Egtved er vi specialister montering af ladestandere til elbiler. Det kan være lettere at sætte en ladestander op, hvis det er i ens eget hjem – men i boligforeninger kan det være udfordrende. Dels fordi der skal findes et egnet sted at montere ladestanderne og fordi afregning med beboerne skal være helt præcis. Vi kan hjælpe med at finde den rigtige løsning til netop jeres boligforening og med de ladestandere, vi tilbyder, kan den enkelte bruger “låses” – så man kan holde styr på strømforbruget for den enkelte beboer. Ladestanderen AURA har to opladningsstik og kan oplade to biler på en gang.

Kontakt os i dag på ☎️ 75 55 35 65 og lad os finde den helt rigtige løsning der passer til dig og dit boligselskab.

Det er en god service at kunne tilbyde sine medarbejdere opladning af deres elbil på arbejdspladsen og afhængig af, hvor stor en virksomhed der er tale om, så kan I få koblet HALO eller AURA i et samlet system eller separat.

Uanset hvad behovet er – så lad os komme ud og tage en uforpligtende snak omkring den helt rigtige løsning til din virksomhed ☎️ 75 55 35 65

HALO Wallbox – lille og ideel til hjemmet eller i sommerhuset

Vores mindste ladestander, HALO, er den mindste ladestation vi tilbyder. HALO har et fastmonteret kabel som gør opladningen nem. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative genanvendte hardware.

I dag oplader de fleste deres elbiler og hybridbiler i hjemmet eller på deres arbejde. HALO Wallbox er en elegant, innovativ og stabil ladestander og med den indbyggede software kan du time din ladestander, så du oplader når prisen er lavest, eller når elektriciteten er ”grønnest”.

  • Stabil EV-opladning med smart software
  • Låsefunktion, så fremmede hindres i at oplade
  • Kontrol opladning via Cloud løsning
  • Smart timersystem
  • Produceret i genanvendt aluminium

AURA – opladning af elbil i virksomheden eller boligforeningen

AURA er ideel til offentlig brug fx i mindre virksomheder og i boligforeninger. Du kan vælge at montere den hjemme og dele oplader med din nabo, for AURA har to stik og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig.

De to udgange kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med HALO eller andre AURA ladestandere. AURA passer godt ind de fleste steder pga. det strømlinede skandinaviske design i genanvendt aluminium.

AURA er designet til ISO 15118, som giver bilen mulighed for at dele data med opladeren. Dette er den standard, der anvendes inden for Vehicle-2-Grid-teknologi.

 

  • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
  • Høj klassificering (IK 10)
  • Vejr- og temperaturbestandig

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 15 =

Find os

Aftensang 24
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf. 75 55 35 65

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65