El-installationer – i Vejle, Kolding og Egtved

Små og store el-installationer

Om el-opgaven er lille eller stor, er ikke afgørende. Vi arbejder både med mindre el-installationer i hjemmet, som en enkelt el-installatør kan løse, og større el-projekter som kræver fagentreprenører og mange elektrikere.

El-Hjørnet løser alle dine el-opgaver med høj faglig stolthed – vi kører i Egtved, Vejle, Kolding og Fredericia – hele trekantsområdet – kontakt os på 📞 75 55 35 65 eller mail@el-hjornet.dk. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på dine el-opgave.

 

Vores el-installatørers kompetencer spænder bredt og hjælper private, erhvervs­ og offentlige kunder med bl.a.

El-installationer i Vejle, Kolding og Egtved

 

Lokal El-installatør i trekantsområdet

Du har måske set vores orange biler rundt omkring i byerne Vejle, Kolding og Fredericia – vores elektrikere kører fra Egtved ud til hele trekantsområdet. Vi løser mange forskellige el-opgaver for både privatkunder og erhvervskunder i lokalområdet. Vi har både faste serviceaftaler og hjælper privatkunder med alt fra TV til hvidevarer og hvidevareservice.

Vores mange år i branchen i trekantsområdet er din garanti for høj faglighed og indsigt i nye metoder. Vi leverer altid kvalitetsløsninger til en fornuftig pris. Det kan være at du som kunde har et ældre hus, du ønsker at renovere, og i den forbindelse ønsker en fast elektriker til udførelsen. Vi kører til Vejle, Kolding og Fredericia fra Egtved. Det kan også være store enterprise arbejde eller hus-elektriker for større virksomheder.

Som din lokale elektriker i Kolding, Vejle, Fredericia og Egtved kan alt næsten lade sig gøre. Du er altid velkommen til at kontakte os uforpligtende på forhånd, så vi sammen kan gennemgå dit behov eller projekt. Kontakt os på ☎ 75 55 35 65.– Vi kan også træffes på mail@el-hjornet.dk

Hos El-hjørnet i Egtved tager vi alle opgaver ind – så uanset om din opgave er stor eller lille så rykker vi ud – også hele døgnet rundt til Vejle, Kolding, Fredericia og Egtved!

 

El-installatør med døgnvagt – 24/7 året rundt

Hos El-hjørnet sidder vi klar ved telefonen – også når du har en hasteopgave eller står i en nødsituation. Vi rykker ud med det samme, 24 timer i døgnet til vejle, Kolding, Fredericia fra Egtved.

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores døgnvagt telefon ☎ 75 55 35 65. Der sidder altid en el-installatør klar til at hjælpe dig. Dag og nat – året rundt. Vores servicebiler er pakket med el-udstyr, så vi hurtigt og effektivt kan løse kritiske situationer som strømsvigt, nedbrud i installationer, indbrud og lignende i Vejle, Kolding, Fredericia og Egtved.

 

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 8 =

Find os

Aftensang 24
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf. 75 55 35 65

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65