Totalløsning på Randbøldal Camping

mobilehomes Randbøldal Camping

All inclusive TV-løsning på Randbøldal Camping

Installation af antenneanlæg på Randbøldal Camping

På Randbøldal Camping ved den skønne Vejle Ådal er Eigil Sørensen en glad mand. Han valgte for tre år siden at investere i en række mobile homes i takt med at turister har lyst til at bo i lidt bedre boliger i deres ferie.

Gennem en årrække har Randbøldal Camping fået løst deres el-opgaver af El-Hjørnet – og for nylig har montør Karsten Antonsen monteret TV-skærme i nogle mobile homes på Randbøldal Camping, samt installeret en supergod antenneforbindelse. Antenneanlægget er nu udbygget, så stedets campister nu kan se TV via et meget bedre antennesignal.

Karsten har installeret antenneanlægget i såkaldt “hotel mode”, så ledelsen af campingpladsen kan styre kanal-indstillingerne uden risiko for at andre kan ændre dem. “Karsten er bare fantastisk!”, siger Eigil som supplerer: “Han ved, hvad det drejer sig om! Han kommer altid som lovet.”

Ved El-Hjørnet er vi stolte af den måde, opgaven er løst på – og vi kører ikke, før installationen virker. Læs mere omkring totalløsninger og All-Inclusive her 

Har du en el-opgave der skal løses af et professionelt team af elektrikere, så kontakt os på 📞 75 55 35 65 for et uforpligtende tilbud.

 

 

Randbøldal Camping
mobilehome og Karsten
mobilehome med TV

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 2 =

Find os

Aftensang 14
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf. 75 55 35 65

Bavnehøj 215
6040 Egtved
mail@el-hjornet.dk
Tlf.: 75 55 35 65