Elektrikere og montører til opsætning af ladestandere - El-hjørnet | Elektriker Trekantområdet

Elektrikere og montører til opsætning af ladestandere

Elektrikere og montører til opsætning af ladestandere

Med et stærkt stigende antal af elbiler på de danske veje er der brug for at få installeret nye ladestandere og serviceret og vedligeholdt allerede eksisterende – vil du hjælpe os med det? Så er det måske dig, vi savner i El-Hjørnet.

Vi søger lige nu op til flere elektrikere og montører med tilknytning til vores afdeling i Vester Nebel til at installere, servicere og vedligeholde ladestandere for virksomheder og offentlige kunder i trekantområdet.

 

Føder eller trækker du helst? Som elektriker og montør hos os …

… vil du komme til at arbejde med grønne løsninger inden for infrastruktur og eMobility, herunder installation, service og vedligehold af og kabeltræk til ladestandere til elbiler. Vi søger både udannede elektrikere og kabelmontører.

 

Hvem er du?

  • Dit hjerte banker for den grønne omstilling
  • Du har en indre termostat og kan lide at arbejde både indendørs og udendørs
  • Du rydder op efter dig selv og sommetider også andre … Og hvis dine kolleger spørger efter et stykke værktøj, svarer du kækt, at det ligger på sin plads
  • Du kan lede mindre projekter (såsom at få kæresten, børnene eller dig selv ud ad døren i tide)
  • Der er ikke langt fra tanke til handling, når du er på arbejde, men du sørger for at sparre med dine kolleger igennem hele processen

 

Hvad kan vi tilbyde? (advarsel: ananas i egen juice)

  • 17 sjove kolleger i Jylland og endnu flere på Sjælland
  • En hverdag fyldt med spænding
  • Gode muligheder for faglig og personlig uddannelse via SIF Akademi
  • Gode lønvilkår og pensionsordning
  • Eldrevne servicevogne

 

 

Vil du hjælpe os med at holde danskerne godt (grønt) kørende?

Så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt på hg@el-hjornet.dk.linux29.curanetserver.dk. Vi indkalder til samtaler løbende.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte din kommende leder, Henrik Gade, på tlf.:  75 55 35 65 hurtigst muligt.

El-hjørnet logo

Om El-Hjørnet

El-Hjørnet er en del af SIF Gruppen, som er en mere end 100 år gammel installations- og servicevirksomhed, der beskæftiger over 460 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Søborg samt i Næstved, Kalundborg, Hørsholm og her i Vester Nebel. Som en del af SIF Gruppen kan vi give vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at udvikle sig fagligt og personligt, da de tilbyder mere end 200 uddannelser og kurser i SIF Akademi. Vi tilbyder i El-Hjørnet i samarbejde med SIF Gruppen professionel elinstallation og gode energiløsninger til virksomheder, private og offentlige kunder i trekantområdet. Tilsammen har vi 154 års erfaring inden for teknik, installation og service.

El-hjørnet logo

Om El-Hjørnet

El-Hjørnet er en del af SIF Gruppen, som er en mere end 100 år gammel installations- og servicevirksomhed, der beskæftiger over 460 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Søborg samt i Næstved, Kalundborg, Hørsholm og her i Vester Nebel. Som en del af SIF Gruppen kan vi give vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at udvikle sig fagligt og personligt, da de tilbyder mere end 200 uddannelser og kurser i SIF Akademi. Vi tilbyder i El-Hjørnet professionel elinstallation og gode energiløsninger til virksomheder, private og offentlige kunder i trekantområdet. Tilsammen har vi 154 års erfaring inden for teknik, installation og service.